مشاوره روانشناسی خیانت مشاوره روانشناسی خیانت .

مشاوره روانشناسی خیانت

بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج امروزه جز ازدواج های نامتعارفی است که در حال افزایش است . این روند افزایشی به دلایل متعددی صورت می گیرد که باید به تحلیل آنها بپردازیم تا درست یا غلط بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج را بسنجیم . در جامعه امروز به دلیل روابطی که بین دختر و پسر در مکان هایی مانند دانشگاه صورت گرفته طبیعی است که در این گفت و گو ها و این دیدارها که ممکن است در برخی موارد دختر از پسر نیز بزرگتر باشد رابطه ای عاطفی به وجود بیاید در نتیجه عشق و علاقه از سن و سال پیشی خواهد گرفت و معمولا با وجود مخالفت های خانواده های هر دو طرف ، این ازدواج ها صورت خواهد گرفت .
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج گاهی واقعا برخلاف دیدگاه جامعه به هیچ عنوان بد نیست و حتی تحقیقات نشان داده در بسیاری موارد پایدار هستند و به طلاق ختم نمی شوند .
در نظر بگیرید در یک ازدواج که زن و مرد در تمام موارد با هم تفاهم دارند و برای یکدیگر زوج های مناسبی هستند و تنها مشکل آنها اختلاف سنی بین آنها است آیا منطقی است که به دلیل مشکلی که تنها یک عدد است و صرفا آسیب دیگری نمی رساند از این ازدواج دوری کنند ؟ در اینگونه موارد اشتباه بزرگ این است که از خواسته خود دست بکشند و به وصال یکدیگر نرسند زیرا این کار حتما برایشان چیزی جز پشیمانی و افسوس ندارد . زمانی که دختر و پسر اطمینان داشته باشند که از لحاظ بلوغ فکری در یک سطح هستند و این تفاوت سن آنقدر نباشد که به روابطشان آسیب برساند بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج مانعی ایجاد نمی کند .
بیشتر بخوانید:ازدواج با اختلاف سنی زیاد
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج در گذشته
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج در سال های گذشته اتفاقی بسیار عجیب بود و حتی تقریبا جز ازدواج های نامتعارف نادر بود و تقریبا به دلیل نحوه زندگی و فرهنگ خانواده ها همیشه در باور همه جا افتاده بود که مرد باید از لحاظ سن بزرگ تر ، از نظر قدی ترجیحا بلند تر باشد تا به عبارتی مردانگی اش در ظاهر نسبت به همسرش آشکار باشد اما این طرز تفکر به مرور زمان و رفته رفته دچار تغییراتی شد تا اینکه امروزه شاهد شرایط جدید بسیاری هستیم از جمله بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج ، یا کار کردن زن در خارج از خانه که امروزه آنقدر تکرار شده که کار زنان در بیرون نیز کاملا عادی تلقی می شود .
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج همیشه آسیب تلقی نمی شود و از نظر روانشناسان زیادی اگر این اختلاف سنی کم تر از سه سال باشد مانعی ندارد .
بیشتر بخوانید:بهترین زمان ازدواج چه سنی است ؟
مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از جمله نگرانی هایی است که والدین آنها مخصوصا والدین پسر دارند . یکی از عمده ترین حالت هایی که در اینگونه ازدواج های نا موفق اتفاق می افتد زمانی است که اختلاف سنی بین دختر و پسر بیش از سه سال می باشد در این حالت به اصطلاح گفته می شود که پسر به دنبال مادر می گردد نه همسر ، در نتیجه  همین احساس گاهی موجب می شود زن از این روند .
زندگی خسته شود و به دنبال یک پشتوانه بگردد نه کسی که خود به او وابسته است و تیکه کرده است . از جمله مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج این است که اگر دختر به این موضوع حساس باشد یا توسط گفته های اطرافیان حساس شده باشد هر مسئله و اختلاف کوچکی در زندگی را به بزرگ تر بودن خود از همسرش تعمیم می دهد . به طور مثال گاهی همسر ترجیح می دهد کارهایی از جمله خرید برای منزل و یا برخی کار های اداری را به دلیل مشغله های دیگر خود به همسرش بسپارد اما ممکن است برداشت همسر از این کار این باشد که چون من از او بزرگتر هستم او همه وظایف را بر دوش من گذاشته در صورتی که این اتفاق ممکن است برای هر زوجی کاملا معمولی بنظر برسد .
بیشتر بخوانید:آسیب شناسی ازدواج دیر هنگام
زمان های بروز مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج ممکن است در زمان های مختلفی خود را نشان دهد ، یکی از این زمان ها هنگامی است که چند سال از زندگی مشترک این زوج گذشته باشد و به زمانی رسیده باشند که اختلاف سن خود را نشان بدهد این اتفاق زمانی آشکار می شود که زن دیگر شور و شوق گذشته را ندارد و ممکن است پا به دوره میانسالی گذاشته باشد اما مرد که کوچک تر است همچنان سرحال است و از همسر خود انتظار همان اندازه شور و اشتیاق را دارد و این می تواند شروع مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج باشد .
بیشتر بخوانید:آسیب های ازدواج زود هنگام جوانان چیست ؟
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی تا اندازه ای که تفاوت نسلی نباشد و اختلاف سن حدودا دو تا سه سال باشد مانعی ایجاد نمی کند مخصوصا زمانی که مولفه های دیگری مثل تحصیلات بالا ، داشتن یک شغل مناسب ، خانواده ی خوب و … وجود داشته باشد .
نکته ی حائز اهمیت در بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی این است که این تفاوت سنی نباید به اندازه ای باشد که زن احساس مادر بودن داشته باشد نه همسر بودن . در اینگونه ازدواج ها اغلب زن در گذشته رابطه ای ناموفق داشته و برای همین ترجیح می دهد در رابطه ی جدید سکان زندگی را خودش بدست بگیرد و به دلیل ضعفی که در این تفاوت سنی در خود احساس می کند و همیشه صدای سرزنش کننده ی درونی اش این را زمزمه می کند که ممکن است همسرت از این ازدواج پشیمان شود و یک زن همسن خودش را ترجیح بدهد در نتیجه همواره سعی می کند همسر خود را راضی نگه دارد و با همه ی کاستی های زندگی سازگار باشد . و این شاید یکی از دلایلی باشد که این ازدواج ها کم تر منجر به طلاق می شوند .
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی همواره آسیب شناخته می شود و این اتفاق را بیشتر به دلیل تغییرات جامعه تلقی می کنند .
بیشتر بخوانید:بهترین سن ازدواج از نظر روانشناسی
عواقب بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
عواقب بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج شامل موارد زیر می شود :
اغلب مرد هایی که وارد رابطه ای می شوند که زن از خودشان بزرگ تر است مسولیت پذیر نیستند و بار زندگی بیشتر روی دوش زن قرار می گیرد .
گاهی در این روابط زن که قبلا یک رابطه نا موفق داشته است برای جبران شکست قبلی و ایجاد یک رابطه بی دردسر ؛ و مرد به دلیل موقعیت مالی زن و آگاهی از تمام شرایط زن به این ازدواج راضی می شوند و در اینگونه ازدواج ها در واقع یک قرار داد نانوشته بین زن و مرد وجود دارد و هریک در ازای سودی شخصی به این زندگی راضی هستند و هردو به دلایل یکدیگر آگاه هستند .
یکی دیگر از عواقب بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج این است که اغلب خانواده ها با این ازدواج موافق نیستند و همین نارضایتی ممکن است در آینده مشکل ساز شود و تکرار حرف هایی مثل شما به درد هم نمی خورید اون مثل مارته یا برعکس اون شبیه پسرته ممکن است بر زندگی شخصی و رفتار زن و مرد با هم تاثیر بگذارد زیرا به طور ناخود آگاه ذهن شما با حرف هایی که شنیده اید درگیر می شود و این درگیری ذهنی نیز بر رفتار شما بی تاثیر نیست .
بیشتر بخوانید:تفاوت سنی مناسب برای ازدواج
توصیه هایی برای بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
توصیه هایی برای بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج در این مقاله لازم به ذکر است . مهم ترین توصیه این است که اگر شما در حال حاضر در این موقعیت قرار دارید بهترین راه این است که تمام شرایط تان را برای یک مشاوره خانواده و یا مشاوره قبل از ازدواج بازگو کنید و طی جلسات مشاوره ازدواج با آگاهی مشاورتان از رفتار شما و همسر مورد نظرتان به این موضوع دست پیدا کنید که آیا این ازدواج منطقی است .
توصیه هایی برای بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج را جدی بگیرید تا انتخاب درستی برای زندگیتان داشته باشید .
بیشتر بخوانید:معایب و محاسن ازدواج با مرد سن بالا
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین قبل از ازدواج به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Is it ok for a man to marry a woman 12 years older than him …
 برای مشاوره در زمینه بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۵۷:۲۵ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

شرایطی که یک ازدواج خوب باید داشته باشد چیست ؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
ازدواج
ازدواج را میتوان پدیده‌ای معرفی کرد که سرشار از احساسات متفاوت مانند ترس ، هیجان ، کنجکاوی ، علاقه تردید و … است . شاید در دهه های پیش ازدواج ها هرگز به پیچیدگی و سختی الان نبود و تنها به روش سنتی شکل می گرفت که آمار موفقیت نیز در آن بسیار بیشتر بود . اما دگرگونی های فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و پیچیدگی های زندگی نسبتا مدرن امروزی شرایطی را ایجاد کرده است که ازدواج به یک مقوله پیچیده با جوانب و حواشی بسیار تبدیل شود که نتوان مسئله ازدواج را به سادگی گذشته مطرح و در مورد آن تصمیم گرفت .
تاکیدها و حساسیت هایی که در مورد ازدواج مطرح است به دلیل آمار بالای طلاق در جامعه میباشد . آماری که هشدار می دهد بررسی مسئله ازدواج ها نیازمند توجه بیشتر به همه لایه ها و جوانب مختلف آن است قابل انکار نیست که روز به روز انسان ها و شخصیت آنها در حال پیچیده شدن می باشد پیچیدگی هایی که شناخت آنها را با مشکل روبرو می کند و چنین به نظر می آید که با پیش تر رفتن در دنیای مدرن امروزی به لایه های شخصیتی انسان ها افزوده می شود و همین امر تناسب بین انسان ها را سخت تر کرده است .
در کنار این مسئله ، با گسترش روابط اجتماعی و دنیای الکترونیک ، دیدگاه مردم به زندگی مشترک ، اهداف و خواسته های افراد در مورد همسر و ازدواج ها بسیار تغییر کرده است چنان که هر روز شاهد کاهش آمار ازدواج و افزایش سن ازدواج هستیم .
پاسخ به سوالات :
هرگاه سخن از ازدواج به میان می آید هزاران سوال در ذهن افراد نقش می بندد که هرکدام به جنبه خاصی از ازدواج اشاره دارد . برخی از این سوالات شامل موارد زیر هستند . هدف از ازدواجهای امروزی چیست ؟ بهترین زمان ازدواجی موفق چه زمانی است ؟ بهترین شرایط برای ازدواج ها چیست ؟ مهمترین معیارها در ازدواج چه هستند ؟ چه چیزهایی می توانند ضامن ازدواجی موفق باشند ؟ چگونه فرد مناسب خود را برای ازدواجی موفق پیدا کنیم و … .
اینها سوالاتی هستند که ذهن ما را در مورد ازدواج حتما به خود درگیر خواهند کرد شاید به برخی از آنها بتوان به سادگی پاسخ داد اما قطعاً سوالاتی هستند که پاسخ آنها نمی تواند ساده و ابتدایی باشد سوالاتی که نیازمند دانش کافی ، مهارت و تجربه در این باره هستند ، برای مثال تناسب بین شخصیت افراد که آیا می توانند در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیز و در تعالی داشته باشند یا خیر . تشخیص این مسئله گاه از قدرت تشخیص فرد خارج و دچار نوعی گمراهی میشود .
در این جا میتوان به اهمیت مشاوره قبل از ازدواجی پی برد . کارشناسان و روانشناسانی که در خصوص مشاوره خانواده ، ازدواج ها و روابط اجتماعی فعالیت می‌کنند بر اثر کسب دانش و سال ها تجربه در این زمینه و بر اساس اصول علم روانشناسی در خصوص انسان ازدواج ها و روابط بین انسانی می توانند با تشخیص فاکتورهای اصلی در شخصیت افراد و سنجش این فاکتورها و معیارها تشخیص دهند که آیا سازگاری لازم و کافی می تواند بین دو تیپ شخصیتی شکل بگیرد یا خیر . از این رو می‌توان قبل از تصمیم گیری با شرکت در جلسات مشاوره ازدواجها به نتیجه بهتری دست پیدا کرد .
بیشتر بخوانید:دغدغه های ازدواجهای جوانان چیست ؟
شرایط ازدواج
شرایط ازدواج یکی از جنبه های مورد بحث در زمینه ازدواجها میباشد که شامل جنبه های اجتماعی ، اقتصادی و شخصیتی خاص خود میشود . شرایط ازدواج در مورد دختران با پسران تفاوت‌ های خاص خود را دارد اما در مواردی نیز دارای نقاط مشترک هستند همینطور شرایط ازدواجی از فردی به فرد دیگر متفاوت است . شرایط ازدواج را میتوان از جنبه دیدگاه فرد برای انتخاب همسر و یا شرایط خود فرد برای اقدام به ازدواج بررسی کرد .
شرایط ازدواج را هرگز نمی‌توان برای شخصی دیکته کرد و نمی‌توان گفت شخص با داشتن موارد خاصی می تواند در مورد ازدواج اقدام کند . همانگونه که شاهد هستیم برخی با داشتن شرایط به ظاهر ایده‌ آل موفق به ازدواج نشده اند حال آنکه فردی با شرایطی نه چندان مطلوب توانسته است تشکیل خانواده دهد . از این رو شرایط ازدواج برای یک فرد می تواند ساده و قابل وصول و برای دیگری سخت و پیچیده باشد اما به طور کل در مورد ازدواجها یک سری شرایط و ایده آل ها و ملاک ، به صورت پیش فرض برای تشکیل یک ازدواجی موفق وجود دارد .
بیشتر بخوانید:معیار زنان برای همسر آینده
انواع شرایط ازدواج
برخی از این شرایط به ویژگی های فردی شخص بر می‌گردد و برخی دیگر به شرایط اجتماعی و مادی او مربوط است . از مهم‌ترین شرایط ازدواجها که هم در مورد پسران و هم در مورد دختران صدق می کند و می توان گفت در اولویت هستند می توان به بلوغ فرد اشاره کرد . این بلوغ شامل بلوغ جنسی ، فکری و بلوغ اجتماعی می باشد ، یعنی فرد باید کاملا از نظر روحی روانی و شخصیتی پذیرای زندگی مشترک باشد ، بتواند مسئولیت‌ زندگی مشترک را به درستی بپذیرد ، مهارت زندگی را در خود احساس کند ، علاقه و تمایل به خانواده و تشکیل زندگی مشترک را داشته باشد ، درک درستی از چیستی زندگی مشترک و تعهدات آن داشته باشد و بتواند در کنار زندگی مشترک نقش اجتماعی خود را در جامعه به درستی ایفا کند .
بدون شک تا زمانی که فرد بلوغ لازم را در موارد گفته شده پیدا نکند شرایط ازدواجها را نخواهد داشت . از شرایط ازدواج می توان به جنبه مادی آن اشاره کرد . منظور از جنبه مادی صرفا پول و درآمد نمی باشد . از شرایط ازدواج مادی که امروزه در توقعات افراد مطرح است می توان به داشتن زیبایی ظاهری ، موقعیت اجتماعی ، موقعیت شغلی ، تحصیلات ، درآمد و در مورد پسران خدمت سربازی اشاره کرد .
موارد گفته شده از جمله شرایط ازدواج می باشد که به طور معمول مورد انتظار هستند . اما در مواردی نیز شرایط ازدواجها نسبی و سلیقه میشود یعنی ممکن است تحصیلات و یا میزان درآمد برای طرف مقابل در شرایط ازدواج مطرح نباشد و تاکید او بر تناسب شخصیتی و فرهنگی باشد و بر عکس … .
 بیشتر بخوانید:ویژگی های یک همسر خوب چیست ؟
ازدواجهای اینترنتی
ازدواج اینترنتی یکی از شیوه های ازدواج است که با گسترش دنیای مجازی ، روز به روز شاهد افزایش آن هستیم ازدواجهای اینترنتی در کنار خود مزایای و معایبی را با خود به همراه دارد . متاسفانه بیشتر افراد ازدواجهای اینترنتی را با آشنایی اینترنتی اشتباه می گیرند .
هرگز نمی توان منکر شد که ازدواجهای اینترنتی دامنه آشنایی فرد با افرادی که همسو با اهداف و مسیر زندگی او هستند را بیشتر می کند مانند افرادی که در انجمن های نویسندگی مجازی هستند و با یکدیگر آشنا می‌شوند و یا برای مثال زمانی که دو پزشک در یک سایت یا انجمن علمی آشنا می شوند . به طور معمول مشکلی که در مورد ازدواج اینترنتی وجود دارد این است که افراد سعی نمی‌کنند که رابطه خود را به سمت دنیای واقعی سوق دهند و آن را در مسیر درست هدایت کنند تا در چارچوب درست به شناخت لازم از طرف مقابل دست پیدا کنند .
نکته :
نکته حائز اهمیتی که در مورد ازدواجهای اینترنتی و به طور کلی آشنایی هایی که در فضای مجازی صورت می گیرد وجود دارد این است که در بسیاری از افراد ، شخصیت و موقعیت آنها انتزاعی می باشد و به دنبال این می‌تواند مواردی مانند سوء استفاده ، کلاهبرداری و اخاذی ، آزار و اذیت جنسی و روحی شکل بگیرد . ازدواجهای اینترنتی می تواند با توجه به توسعه جهانی ، یکی از شیوه‌ های موفق ازدواجی باشد به شرطی که با رعایت اصول و تحت شرایط صحیح کنترل و هدایت شود .
یعنی فرد پس از آشنایی در فضای مجازی با طرف مقابل ، زمانی که احساس کرد با او در تناسب است و ملاک های اولیه یکدیگر را دارند ، رابطه را به سمت رابطه واقعی در دنیای حقیقی سوق دهد و با منطق آن را پیش ببرد .
بیشتر بخوانید:تهدید ها و فرصت های ازدواجهای اینترنتی چیست ؟
ازدواج سنتی
ازدواجهای سنتی اصیل ترین ، معمول ترین و معقول ترین شکل و شیوه ازدواجها در جامعه ما بوده است که هنوز هم با توجه به مدرن شدن زندگی ها و توسعه جهانی طرفداران خود را دارد . ازدواجهای سنتی همواره نکات مثبت خود را از گذشته تاکنون به همراه داشته است . در ازدواجهای سنتی معمولا فرد هرگز به قصد سرگرمی و یا برقراری ازدواج ها و رابطه موقت پیش قدم نمی شود و چون در ازدواجهای سنتی نقش اصلی در ازدواج و مقدمه آن بر عهده خانواده ها می باشد ، رابطه در مسیری منطقی و با رعایت اصول پیش می رود .
اعتقاد برخی بر این است که با توجه به تحولات فرهنگی ، اجتماعی و تغییر سبک زندگی دیگر نمی‌توان به ازدواجهای سنتی تکیه کرد . باید گفت که ازدواجهای سنتی در طول زمان انعطاف خود را ثابت کرده است یعنی می توان در قالب ازدواجهای سنتی و اصول و پایه‌ های ارزشمند آن به اقتضای تحولات فرهنگی و نیاز های موجود ، انعطاف لازم را در مورد آن به خرج داد . به این معنا که در مقدمه ازدواجهای سنتی با ایجاد فرصت آشنایی کافی به صورت دوران نامزدی یا حتی خارج از فضای نامزدی تحت رضایت خانواده ها دو طرف ارتباط بیشتری را برا کسب شناخت لازم از یکدیگر برقرار کند تا به نتیجه مورد نظر در مورد داشتن تفاهم با یکدیگر برسند .
بیشتر بخوانید:فواید ازدواجها در سن پایین ،گذری به دیدگاه ها
بهترین شکل ازدواج
پس می توان گفت که اگر خانواده ها در پروسه ازدواجهای سنتی انعطاف لازم را به خرج دهند و فرصت آشنایی و شناخت را به دختر و پسر بدهند ، هنوز هم ازدواجهای سنتی بهترین و اصولی ترین شکل ازدواجها می باشد و می توان گفت تنها نکته منفی که در مورد ازدواجهای سنتی وجود دارد این است که برخی از خانواده ها فرصت آشنایی را به زوج نمی‌دهند و بلافاصله رابطه را رسمی میکند که این امر باعث می‌شود دختر و پسر بدون شناخت و بدون ایجاد علاقه اولیه لازم ، درگیر یک رابطه جدی شوند که ممکن است پس از آن مشکلاتی مانند عدم تفاهم و علاقه بروز کند مسئله ای که در مورد ازدواج های سنتی ضرورت دارد مشاوره قبل از هر ازدواجی میباشد ، کارشناس متخصص در زمینه مشاوره خانواده میتواند با راهنمایی زوج در مسیر درست آن را به سمت ازدواجی موفق هدایت کند .
بیشتر بخوانید:ازدواجهای سالم و پایدار چگونه است ؟
سایت ازدواج
سایت ازدواج یکی از فعالیت‌ هایی است که در زمینه ازدواجهای اینترنتی صورت گرفته است به این صورت که افراد با ثبت نام در این سایت ها و ارائه بیوگرافی مختصری از خود داوطلب آشنایی با یکدیگر می شوند . نکته مهمی که در مورد سایت ازدواج ها وجود دارد این است که اکثریت این سایت ها مجوز قانونی فعالیت ندارند و سایت ها نامعتبر و به دور از قوانین و اصول لازم هدایت می‌شوند به همین دلیل بیشتر شخصیت ها در سایت ازدواجهای انتزاعی و به قصد سرگرمی میباشد .
همچنین برخی از آشنایی ها در سایت ازدواج به مواردی مانند تجاوز جنسی ، کلاهبرداری ، اخاذی تهدید و … ختم می شود چرا که همانطور که گفته شد اکثریت این سایت‌ ها مجوز لازم را ندارند و هدف مدیران این سایت ها تنها کسب درآمد می باشد و اهمیتی به فعالیت کاربران نمی‌دهند . به گفته رئیس مرکز پلیس فتا تنها سایتی که به صورت رسمی و قانونی در این مورد در حال فعالیت می باشد و فعالیت آن مورد تایید مقامات مربوطه قرار گرفته است و از فیلتر های مشخص عبور کرده است سایت ازدواج سامانه ملی همسان گزینی می باشد و تنها فعالیت ها و قوانین این سایت توانسته است تأییدیه لازم را کسب کند .
بیشتر بخوانید:محیط های سالم برای دوست یابی
هدف از ازدواج موقت
در تحقیقی که در مورد افراد دارای عضویت در سایت ازدواج صورت گرفته است به گفته اکثریت آنها بیشتر آشنایی ها به قصد سرگرمی و برقراری ازدواج موقت میباشد و همینطور در آن حجم بسیاری از اطلاعاتی که فرد از خود معرفی می کند دروغ می باشد و حتی در بسیاری از موارد از اسم مستعار استفاده می‌کنند و برخی افراد با داشتن چندین اکانت در این سایت‌ ها در پی فریب دیگران و کلاهبرداری می باشند .
اما نمی توان منکر شد ازدواج موفق به خصوص در سایت معتبری مانند همسان گزینی نیز صورت گرفته است . ازدواج هایی که در آن شخصیت افراد کاملاً واقعی بوده و بنا به دلایلی نتوانسته اند با فرد مناسب خود را در دنیای واقعی آشنا شوند و با هدایت آشنایی اینترنتی خود در مسیر درست به نتیجه مطلوب دست پیدا کرده اند .
بیشتر بخوانید:ازدواجهای سفید و عواقب آن چیست ؟
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین ازدواج موفق به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : ۸ Essentials for a Healthy Marriage – Becoming Minimalist
 برای مشاوره در زمینه شرایطی که یک ازدواج خوب باید داشته باشد چیست ؟
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۴۳:۲۱ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

بهترین سایت مشاوره آنلاین خانواده و ازدواج

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
سایت مشاوره آنلاین
سایت مشاوره آنلاین ( online counseling ) از پدیده های جذاب و ابزارهای کارآمدی است که عصر ارتباطات در اختیار افرادی گذاشته است که نیازمند مشاوره هستند . سایت مشاوره آنلاین در فضای مجازی اتفاقاتی را رقم میزند که یک مرکز مشاوره واقعی میتواند آنها را منجر شود . سایت مشاوره آنلاین دقیقا مانند مراکز مشاوره در فضای حقیقی مشاورانی را در اختیار افراد نیازمند در زمینه های مختلف قرار میدهد . برای مثال فردی که قصد راه اندازی کسب و کاری را دارد که نیازمند مشاوره روان‌شناسی میباشد میتواند از مشاوران صنعتی و سازمانی سایت مشاوره آنلاین استفاده کنند . در مورد دیگر میتوانیم به افرادی اشاره کنیم که میخواهند روابط عاطفی و احساسی خوپ را بهتر مدیریت کنند میتوانند از خدمات سایت مشاوره آنلاین استفاده کنند . در ادامه بیشتر راجع به فواید و ویژگی‌های سایت مشاوره آنلاین صحبت میکنیم .
بیشتر بخوانید:مرکز مشاوره رایگان خانواده
سایت مشاوره آنلاین ازدواج
سایت مشاوره آنلاین ازدواج میتواند امکان فوق العاده‌ای را برای زوجینی که قصد ازدواج دارند فراهم آورند . گاهی زوجینی که میخواهد از کمک مشاور در جریان ازدواجشان استفاده کنند به لحاظ جغرافیایی امکان مراجع حضوری به یک مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی را نداشته باشند . در این شرایط سایت مشاوره آنلاین ازدواج میتواند برای آنها بهترین گزینه و انتخاب باشد . در مباحث روانشناسی به موضوع درون گرا با برون گرا بودن اشاره میشود .
افراد درون گرا برخلاف افراد برون گرا بیشتر دوست دارند که از جمع ها دوری کنند و تنها باشند . آنها از آشنایی و شناخت افراد جدید تا حد ممکن پرهیز میکنند . سایت مشاوره آنلاین ازدواج برای این افراد نیز این امکان را فراهم میکند که جواب سوالات خود را بدون رو در رو شدن با افراد غریبه دریافت کنند کنند . در کل سایت مشاوره آنلاین ازدواج دسترسی ها را برای استفاده افراد از این زمینه مشاوره گسترده تر کرده است .
بیشتر بخوانید:روانشناسی خانواده موفق چیست ؟
سایت مشاوره آنلاین خانواده
سایت مشاوره آنلاین خانواده نیز از رشته ها و شاخه هایی است که میتواند بسیار زیاد در بالا بردن سطح بهداشت روانی جامعه تاثیر گذار باشد . گاهی مشکلاتی در خانواده ها پیش می آید که اگر از آنها جلوگیری نشود یا مدیریت آنها از دست افراد حاضر در خانواده خارج باشد میتواند لطمه و آسیب های زیادی را متوجه خانواده بکند . سایت مشاوره آنلاین خانواده میتواند به سرعت اطلاعات خوب و مفیدی را در اختیار فردی که میخواهد مدیریت افراد خانواده را برعهده بگیرد مثلا پدر یا مادر قرار بدهد .
گاهی هم مراجعه به صورت حضوری به مشاور در بعضی از فرهنگ ها و سنت ها مورد برخورد قرار میگیرد و بازخوردهای منفی بسیاری را در پی خواهد داشت . هنوز بسیاری از خانواده های جامعه سنتی ما متاسفانه یک جبهه منفی بسیار قوی در برابر انجام این امر وجود دارد . افرادی که گرفتار این نوع قضاوت ها هستند و درگیر مشکلات حاد خانوادگی هستند نیز میتوانند این نوع از مشاوره را به عنوان یک گزینه عالی برای خود انتخاب کنند . سایت مشاوره آنلاین خانواده نیاز به مراجعه حضوری ندارد و از این رو مبتواند بهترین انتخاب براب افرادی با شرایط مشابه شرایط ذکر شده باشد .
بیشتر بخوانید:مرکز مشاوره خانواده آنلاین
سایت مشاوره آنلاین آویژه
سایت مشاوره آنلاین آویژه از جمله سایت هایی است که به صورت حرفه ای خدمات روانشناسی را  کاملا جامع و کامل به مراجعان خود ارائه میکند . از مهمترین ویژگی های سایت مشاوره آنلاین آویژه این است که تقریبا تعطیلی در این سایت وجود ندارد و مراجعه کنندگان میتواند در هر ساعت از شبانه روز که خواستند از مشورت با یک متخصص در زمینه روانشناسی مورد نظرشان بهره مند شوند . سایت مشاوره آنلاین آویژه یک ویژگی جذاب دیگر نیز دارد و آن این است که بعد از مشاوره مراجعان این سایت فراموش نمی شوند و بعد از انجام مشاوره پیگیری های لازم انجام میشود و افراد میتوانند تا هر زمانی که دوست داشته باشند و نیاز داشته باشند از این امکان استفاده کنند .
بیشتر بخوانید:کانال مشاوره روانشناسی خانواده
بهترین سایت مشاوره آنلاین
بهترین سایت مشاوره آنلاین ( online counseling ) چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد . این سوالی است که خیلی از افرادی که دوست دارند و مایل اند از این خدمت بهرمند شوند در ذهن خود دارند . در ادامه به برخی از ویژگی هایی که یک سایت مشاوره باید داشته باشد تا بعنوان بهترین سایت مشاوره آنلاین شناخته شود را برای شما بازگو خواهیم کرد :
وجود مشاوران تخصصی در هر حوزه . برای مثال مشاورانی مخصوص ازدواج ، تحصیل یا … هرکدام در حوزه خود فعالیت کنند .
هزینه مناسب برای مراجعه کنندگان
رعایت اصل رازداری
وجود مشاورانی با سطح ارتباطی بالا برای برقراری
بیشتر بخوانید:بهترین دکتر مشاوره خانواده
مشاوره خیانت
مشاوره خیانت ( betrayed counseling ) این روز ها جزو شاخه هایی از روانشناسی هستند که با در تمام جوامع طرفدارن و خواهان زیادی دارد . اینکه چرا مقوله خیانت تا به این حد در این جوامع شیوع پیدا کرده است را باید در فرصتی مناسب و مفصل مورد نقد و بررسی قرار داد . اما این که چگونه از این آسیبی که خانواده ها را به راحتی از هم می‌پاشد جلوگیری کرد و یا بعد از بروز خیانت چگونه با آن مقابله کرد را میتوان به راحتی با کمک یک مشاوره زبده و حاذق فهمید . مشاوره خیانت میتواند به زوج هایی که تازه ازدواج کرده اند و در زمینه زندگی زناشویی تجربه زیادی ندارند کمک کند که با رعایت نکاتی از این اتفاق به خوبی پیشگیری کنند . همچنین در روانشناسی خیانت راهکارهای مناسبی برای برخورد و مدیریت شرایطی که در آن خیانت اتفاق افتاده است نیز در نظر گرفته شده است .
بیشتر بخوانید:مشاوره آنلاین روانشناسی و خانواده
مشاوره تحصیلی
یکی از مسائل و مشکلاتی که تقریبا همه نوجوانان ( teenagers ) چه دختر  و چه پسر در سنین نوجوانی و قبل از دانشگاه با آن دست و پنجه نرم میکنند مسئله تحصیلات آن ها است . دوران نوجوانی پر است از تغییراتی که به جسم و روح و روان افراد فشار زیادی وارد میکند . دوره نوجوانی در واقع دوره گذاری است که فرد را از کودکی به بزرگسالی انتقال میدهد . این دوره انتقال عوارض خاص خود را حتما در پی خواهد داشت .
برای مثال نوسانات خلقی ، درگیری های مربوط به مسائل جنسی ناشی از بلوغ و استقلال طلبی از شاخص ترین ویژگی های این دوره است . تمام این اتفاقات قطعا در افت تحصیلی تاثیر گذار هستند . مقوله افت تحصیلی چیزی نیست که هر پدر و مادری بتوانند آن را مدیریت کنند . زیرا این مسئله نیاز به آگاهی بالایی دارد . در این هنگام مشاوره تحصیلی ( Academic counseling ) راه را کامل برای پیشرفت نوجوان باز میکند .
بیشتر بخوانید:مرکز مشاوره خانواده تلفنی رایگان
تشخیص سن ازدواج
ازدواج خود به خود بسیار اتفاق مفید و شیرینی است . گاهی یک ازدواج خوب میتواند افراد را از گوشه گیری و نخوت به سمت پیشرفت و شادی و نشاط سوق بدهد . اما این ازدواج قطعا باید خیلی با احتیاط انجام شود و از لحظه ابتدایی که دو طرف تصمیم به ازدواج دارند تا زمانی که ازدواج به سرانجام خود برسد باید خیلی اصولی و درست پیش برود .
یکی از مسائلی که مشاور میتواند در آن مداخله مثبت داشته باشد مبحث تشخیص سن مناسب دو طرف برای ازدواج است . افراد در سنین خاصی که معمولا بعد از اتمام نوجوانی و در سال های ابتدایی جوانی مربوط میشود تمایل زیادی به مبحث عشق و رابطه به جنس مخالف دارند . از این رو ممکن است که تصمیم به ازدواج با فرد خاصی در سنین پایین بگیرند . در این هنگام یک مشاور میتواند کاملا مشخص کند که آیا از لحاظ سن دوطرف مناسب ازدواج هستند یا خیر ؟
بیشتر بخوانید:مشاوره خانواده خوب روانشناسی آویژه
مهارت های مدیریت زندگی مشترک
مشاوره خانواده ( family counseling) دامنه بسیار بزرگ و وسیعی دارد که میتواند تمام نیازهای یک زوج را از بدو تصمیم به ازدواج تا بزگ شدن بچها و به ثمر نشستن این خانواده نوپا را برآورده کند و پوشش دهد. از بررسی و مقایسه کردن معیارها و ویژگی های دو طرف گرفته تا بعد از ازدواج که مشاوره ( counseling ) به مشاوره زناشویی و زندگی مشترک تبدیل میشود . این روزها مشاوره ها خوشبختانه در اکثر نقاط کشور عزیزمان به انواع مختلف حضوری ، تلفنی و آنلاین انجام میشود و در اکثر موارد تاثیرات مفید و مثبتی را در زندگی زوجین و بقیه اقشار جامعه میگذارد .
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسیخدمات متنوعی را در زمینه مشاوره تلفنی خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Top 10 Online Marriage and Family Counseling Degree
 برای مشاوره در زمینه بهترین سایت مشاوره آنلاین خانواده و ازدواج
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۰:۰۴ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

ویژگی های یک همسر خوب چیست ؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
همسر خوب
همسر خوب چگونه فردی است ؟ یک شخص باید چه خصوصیاتی داشته باشد تا یک همسر خوب تلقی شود ؟ آیا برای همسر خوب بودن ملاک ها و باید و نباید های خاصی وجود دارد ؟ و اینکه چگونه می توانیم تشخیص دهیم که مخاطب ما یک همسر خوب است یا خیر ؟ و ده ها سوال مختلف دیگر که تمامی افراد در سن ازدواج با آن ها رو برو می شوند . هر یک از این سوال ها در زندگی متاهلی نقش ویژه ای دارند . که لازم است هر شخصی با خود آگاهی کامل در جستجوی پرسش های خاص خود باشد . همسر خوب بودن منحصر به فرد است . یعنی هر شخصی برای مخاطب خود ویژگی ها و ملاک های خاصی در نظر دارد . ممکن است شخصی که در نظر شما یک همسر خوب محسوب شود ، در نظر دیگری چنین فردی نباشد .
بیشتر بخوانید:خصوصیات دختر خوب برای ازدواج
مقایسه کردن همسر با دیگران
نکته قابل توجه این است که یکی از مخرب ترین و اشتباه ترین کارها در رابطه با همسر و یا انتخاب آن مقایسه کردن است . مسئله ای که شاید بسیاری از افراد عواقب زیان آور آن را در رابطه زناشویی خود ندانند ، اینکه بخواهیم همسر و شریک زندگی‌ خود را با دیگران مقایسه کنیم و او را سرزنش کرده و یا موفقیت ها ، توانایی ها و یا حتی اخلاق و ظاهر دیگران را به او دیکته کنیم و به دیگران برتری ببخشیم از این جهت یک همسر خوب هیچ گاه باطن زندگی خود و همسرش را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نمی کند .
اما می توان گفت : به طور کلی خوب بودن و دارا بودن صفات خوب نقاط مشترکی است که بین افرادی که همسر خوب شناخته می شوند به طور تقریبی وجود دارد . کافی است این ویژگی‌ ها را شناخته و با علم و آگاهی در انتخاب شریک زندگی خود قدم بردارید . چرا که انتخاب همسر خوب کلیدی ترین و مهم ترین نکته یک زندگی‌ متاهلی می باشد . قطعا اگر در انتخاب شریک زندگی دقت و آگاهی کافی را داشته باشیم درصد عدم موفقیت در زندگی مشترک را پایین خواهیم آورد . انتخاب یک همسر خوب امری است که نیازمند کلاس های مشاوره خانواده برای یک تصمیم عاقلانه و با فکر و منطق می باشد تا بتوانیم شانس یک ازدواج موفق را بیشتر کنیم  .
بیشتر بخوانید:دلیل مقایسه همسر با دیگران چیست ؟
ویژگی های یک همسر خوب
ویژگی‌ های یک‌ همسر خوب خصوصیات متعددی است که ممکن است هر یک از این ویژگی ها در نظر افراد مختلف مهم یا بی اهمیت محسوب شود . به طور کلی می توان گفت ویژگی های یک همسر خوب در بین عموم افراد مشترک می باشد . در اینجا به پاره ای از ویژگی های یک همسر خوب می پردازیم . از دیدگاه اسلام یکی از  مهمترین ویژگی های یک همسر خوب داشتن ایمان و تقوا می باشد . روایات متعددی از پیامبر اکرم ( ص ) و امامان بزرگوار وجود دارد که در خصوص انتخاب همسر به پاکی ایمان و تقوا اشاره کرده اند ‌.
یکی دیگر از ویژگی های یک همسر خوب داشتن خانواده اصیل و شرافتمند می باشد . منظور از خانواده اصیل صرفا خانواده ثروتمند و دارای موقعیت اجتماعی نیست . چرا که هیچ یک از این دو تضمینی برای خوشبختی و یا سلامت اخلاقی یک خانواده نمی باشد . چه بسا افرادی که در خانواده‌ای با وضع اقتصادی ضعیف و کمبود های خاص بزرگ شده اند اما در بین اجتماع به عنوان یک خانواده نجیب ، متدین و با شرافت شناخته شده‌اند .
از دیگر ویژگی های یک همسر خوب انتخاب فردی عاقل ، آگاه و با تدبر می باشد . چرا که در زندگی هنجارها و پستی و بلندی های بسیاری وجود دارد که برای پیمودن این راه وجود همسری آگاه و با هوش و ذکاوت که بتواند با مدیریت و قدرت زندگی خود و افراد خانواده را با موفقیت به پیش براند بسیار ضروری است . شخصی که بتواند نیازها ، مشکلات و کم و کاستی های زندگی خانواده خود را تشخیص دهد و برای تامین آنها بهترین راه را انتخاب کند .
هم کفو بودن شریک زندگی
یکی دیگر از ویژگی های یک همسر خوب انتخاب فردی هم سطح و هم شان با خود و خانواده می باشد . منظور از انتخاب یک همسر که با شما و سطح خانوادگی هم کفو باشد این نیست که شما شانس و یا حق انتخاب همسری از خانواده هایی با سطح اجتماعی و وضع اقتصادی بالاتر و یا پایین تر از خانواده خود را ندارید . بلکه منظور از انتخاب همسر در حد و سطح زندگی خود به حداقل رساندن تفاوت ها و اختلافات فردی و خانوادگی می با‌شد .
برابری زن و مرد
نکته دیگر اینکه امکان برابری کامل بین زن و مرد و خانواده های زوجین پایین می باشد . اما می توان نکات مشترک را پیدا کنیم . یکی دیگر از ویژگی‌ های یک همسر خوب داشتن سلامت جسمی و روحی می باشد که اهمیت این ویژگی‌ در زندگی‌ مشترک به شدت قابل وضوح می باشد . لذا بهتر است پیش از هر اقدامی در مسیر زندگی از سلامت جسمی چه از لحاظ فیزیکی و یا اعتیاد به هر گونه مواد مخدری و سلامت اخلاقی و رفتار و شخصیت مخاطب آگاهی کافی را پیدا کنیم .
بیشتر بخوانید:معیارهای یک پسر خوب برای ازدواج
ازدواج با یک همسر خوب
ازدواج با یک همسر خوب چه تاثیری در رشد ، تعالی و سازندگی زندگی و شخصیت افراد دارد ؟ هر فردی در زندگی آرزوی ازدواج با یک همسر خوب را دارد کسی بتواند خاسته ها ، علایق و ایده آل های او را برآورده کند . ازدواج با یک همسر خوب مایه آرامش ، خوشبختی و سعادت در زندگی  برای زوجین می باشد . ازدواج با یک همسر خوب می‌تواند از لحاظ روحی بهترین انگیزه و اعتماد به نفس در زندگی باشد ازدواج با یک همسر خوب باید با شناخت ، آگاهی و بصیرت کافی انجام شود . در این صورت است که شاهد رشد و بالندگی و موفقیت در زندگی خود خواهیم بود ‌.
ما نمی گوییم که ازدواج با شناخت قطع به یقین به خوشبختی ختم خواهد شد اما اعتقاد داریم که احتمال شکست در زندگی مشترک را کم می کند . ازدواج با یک همسر خوب آرزوی هر پسر و دختری است که در سن و یا موقعیت ازدواج قرار دارند . در این زمینه بهتر است خود سرانه و صرفا از روی احساس و یا حتی منطق به تنهایی تصمیم گرفته نشود . انتخابی مناسب است که منطق و احساس به نوبه خود دخیل باشند و در کنار این دو مشورت و راهنمایی والدین ، افراد با تجربه و حتی مشاوره قبل از ازدواج می تواند کمک شایانی را در امر ازدواج در اختیار شما قرار دهد .
بیشتر بخوانید:ازدواج سالم و پایدار چگونه است ؟
همسر خوب یعنی
همسر خوب یعنی چگونه همسری ؟ شاید همه افراد برای یکبار هم که شده این سوال را از خود و یا دیگران پرسیده باشند . و قطعا جواب های مختلفی دریافت کرده اند . طبیعی است که هر شخصی با توجه به علایق ، خواسته ها ، تمایلات روحی و جسمی ، آرزوها و برنامه های زندگی خود ملاک های متفاوتی داشته باشد . اگر بخواهیم بگوییم همسر خوب یعنی چگونه شخصی باید کلیات و جزئیات را نیز در نظر بگیریم برای یک‌ همسر خوب صفات پایه ای وجود دارد و در کنار آن جزئیاتی است که برای هر شخصی به شکل متفاوتی می باشد .
به طور مثال همسر خوب یعنی فردی که بتواند بستر آرامش را برای شریک زندگی خود فراهم کند ، به خواسته ها و نیاز های روحی جسمی و جنسی طرف مقابل توجه کند ، در هر شرایطی سعی در حفظ بنیان خانواده و مدیریت آن را داشته باشد ، مسئولیت پذیر باشد و بتواند در مشکلات و بحران های زندگی وظایفش را بپذیرد و در انجام آن ها سعی خود را به کار گیرد . بتواند علاوه بر نقش یک همسر در شرایط مختلف و روزهای تلخ و شیرین زندگی مانند یک دوست شریک زندگی خود را حمایت کند و یاور ، همراه و پشتیبان او باشد .
یک همسر خوب یعنی فردی که بین کار ، خانواده ، همسر و سایر امور یک زندگی مشترک تعادل را بر قرار کند . شخصی ‌که در حد توان خود برای تامین رفاه ، آرامش و نیازهای مختلف زندگی مشترک تلاش می کند . البته طبیعی است که گاهی نمی توان توقع داشت یک فرد تمام خصوصیات و صفات خوب را داشته باشد و یا اینکه تمامی خواسته و نیاز ها بر طرف کند . چرا که هر انسانی ممکن است کاستی هایی داشته باشد .
نقش مکمل
در اینجا است که نقش مکمل باید در پی جبران و تکمیل این کمبود ها قدم بردارد . همسر خوب کسی است که اهداف و آرزهای مشترکی با شما داشته باشد و برای محقق شدن برنامه ها و آرزو های زندگی خود و همسرش تلاش کند ، برای شریک زندگی خود احترام قائل است و او را مورد حمایت ، محبت و عشق و علاقه قرار می دهد ، بین تمام روزمرگی ها و دغدغه هایش شما را منبع آرامش خود می داند و اوقات فراغت و استراحت را در کنار شما سپری می کند .
در امور زندگی خودسرانه تصمیم نمیگیرد و پیش از اقدام با شما مشورت میکند ، شما را از میزان حقوق ، مخارج زندگی و پس انداز مطلع میکند و سهیم میداند . به شما اعتماد دارد و مدام سعی در بازخواست و یا کنترل کردن اوضاع ، رفتار و امور را ندارد . وفادار است و حضور و یا عدم حضور شما در کنار او ارتباطی به این موضوع ندارد و همچنان در وفاداری به شما ثابت قدم است . و بسیاری دیگر از ویژگی های اخلاقی و رفتاری دیگر که برای هر شخصی به گونه ای اهمیت دارند .
بیشتر بخوانید:چرا باید به سالگرد ازدواج اهمیت بدهیم ؟
خصوصیات یک همسر خوب
خصوصیات یک همسر خوب چیست ؟ و چگونه می توانیم آن ها را تشخیص دهیم ؟ همانطور که گفته شد معیارها و علایق متفاوت است اما صفات خوب امر مشهودی است و هر انسانی به این ویژگی ها تمایل دارد . برای مثال از دیدگاه اسلام اولین ملاک یک همسر خوب ایمان و تقوا است حال این ویژگی ممکن است برای برخی افراد در اولویت قرار داشته باشد و برای برخی دیگر خیر . در این بخش می خواهیم جزئیات انتخاب یک همسر خوب را بیان کنیم .
برای مثال از خصوصیات یک همسر خوب این است که بتواند و بخواهد که شما را خوشحال کند . حال ممکن است این کار را با ساده ترین شکل ممکن انجام دهد و لبخند را به شما هدیه کند و یا اینکه برای شما برنامه های مفرحی را تدارک ببیند . شما را همانطور که هستید می پذیرد و از همراهی و اگر می خواهد ضعف ها و اشتباهات شما را رفع کند این کار را در کمال عشق دوستی و مودت انجام می دهد .
از دیگر خصوصیات یک همسر خوب برقراری تعادل و روابط خوب بین خانواده و همسرش می باشد . یک همسر خوب باید بتواند محبت توجه و وظایف خود را به گونه ای بین خانواده و شریک زندگیش تقسیم کند که هیچکدام خلاء ، عدم توجه و بی محبتی را در این زمینه احساس نکنند و در کمال دوستی و آرامش روابط خوبی را با همدیگر برقرار کنند .
خصوصیات رفتاری یک همسر خوب
هیچ گاه شما را نه تنها در میان جمع بلکه در خلوت دو نفره نیز تحقیر نمی کند و به شما توهین و بی حرمتی نمی کند . شما را با کسی مقایسه نمی کند و برای او بهترین همسر هستید . از وقت گذرانی ، تفریح و مهمانی رفتن با شما حس خوبی دارد و همراهی کردن شما برایش لذت بخش است . شما را در جریان امور و روزمرگی هایش قرار می دهد و برایش هم صحبت خوبی هستید . از خصوصیات یک همسر خوب این است که شریک زندگی خود را در اولویت قرار می دهد و در شرایط مختلف توجه و همراهیش را فراموش نمیکند .
در یک بیان ساده همسر خوب کسی است که بتواند رضایت ، خشنودی ، آرامش و سعادت زندگی را در حد توان خود فراهم کند . اگر در زمینه ازدواج و تشکیل زندگی مشترک شناخت و آگاهی کافی را ندارید بهتر است از راهنمایی والدین و یا مشاوره ازدواج استفاده کنید و سپس برای مهمترین بخش از زندگی خود قدم بردارید .
بیشتر بخوانید:چه چیزهایی در مورد شب اول ازدواج باید بدانیم ؟
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسیخدمات متنوعی را در زمینه مشاوره تلفنی ازدواج موفق به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Dating Resolutions: 7 Characteristics of an Ideal Partner – …
 برای مشاوره در زمینه ویژگی های یک همسر خوب چیست ؟
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۹:۳۱ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

محیط های سالم برای دوست یابی

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
دوست یابی
دوست یابی یکی از زیر شاخه های بسیار مهم علوم ارتباطات انسانی می باشد . به کار بردن اصطلاح علوم انسانی به این خاطر می باشد که ارتباطات انسانی انواع ، اشکال و عمق های بسیار متفاوتی را دارد و هرگز نمی‌توان آن را در یک رشته خلاصه کرد . دوست یابی یکی از مهمترین شکل های روابط بین انسانی می باشد دوست یابی را می توان از جنبه های مختلف آن مورد بررسی قرار داد دوست یابی می‌تواند مسئله ای در مورد دو هم جنس و رابطه میان آنها و یا در مورد رابطه و کشش میان جنس مخالف و دوستی میان آنها باشد .
به طور کل دوستی را می توان رابطه ای سرشار از همدلی و همیاری و محبت بین دو فرد دانست که عمق این دوستی بر اساس کیفیت و قدمت رابطه موجود متفاوت است . همانطور که ما دوستان متفاوتی داریم که با برخی رابطه حفظ شده و کنترل شده برقرار می‌کنیم و با برخی دیگر چنان صمیمی هستیم که از رازها و اتفاقات زندگی خصوصی خود به راحتی با آنان صحبت می‌کنیم .
ایجاد رابطه دوستی
از این رو دوست یابی می تواند در پی هر واکنش رفتاری نسبت به هم نوع ایجاد شود ساده ترین واکنش که بین دو هم نوع می‌تواند منجر به دوست یابی شود نثار کردن یک لبخند به یکدیگر است درست مانند زمانی که در یک مکان عمومی مانند مترو یا اتوبوس یک لبخند زمینه را برای صحبت با فردی که کنار ما است ایجاد می‌کند و تا رسیدن به مسیر یک ارتباط بین انسانی شکل می‌گیرد که می تواند مقدمه دوستیابی باشد . دوستیابی و هنر دوست یابی یکی از نیازهای حیاتی انسان برای ادامه زندگی و رشد و تعالی می باشد از این رو میتوان مهارت‌های خاصی را که پایه علمی دارند برای دوست یابی مطرح کرد و مهارت های دوستیابی کاملا اکتسابی هستند .
بر این اساس دوستیابی اتفاقی است که ما از همان سال های اول زندگی به طور غریزی به آن متمایل هستیم و در راستای آن تلاش می کنیم ، درست مانند کودکی ۲ ساله که میان جمع به سمت افراد هم سن خود متمایل شده و سعی می‌کند با ادبیات و رفتار ابتدایی خود با آنان ارتباط برقرار کند ، حتی این ارتباط ممکن است در ابتدا چندان خوشایند نباشد اما همین ارتباط و واکنش منفی نسبت به همنوع می تواند مقدمه آشنایی و زمینه دوست یابی قرار گیرد درست مانند اینکه همه ما دوستانی را داریم که در دسته دوستان صمیمی ما قرار میگیرند اما پیش از آن که با آنان دوست شویم احساسی کاملا منفی نسبت به آنها داشته ایم و این اتفاق در مورد بسیاری از دوستان صمیمی صدق می‌کند که پیش از ایجاد رابطه دوستانه حسی ناخوشایند نسبت به یکدیگر داشته‌ اند .
بیشتر بخوانید:ازدواج سالم و پایدار چگونه است ؟
اهمیت دوست یابی
اهمیت دوست یابی و تاثیر پذیری زندگی انسان ها از آن و نیاز ذاتی انسان به برقراری ارتباط در تمام سطوح و اشکال آن ، یکی از مواردی است که در علوم اجتماعی و انسانی مطالعات وسیع و تحقیقات گسترده ای را به خود اختصاص داده است . اهمیت دوست یابی برای انسان به عنوان موجودی اجتماعی که ارتباط لازمه ادامه حیات برای اوست بسیار زیاد است . اهمیت دوست یابی تا جایی میباشد که می توان گفت افرادی که دوستی ندارند و به اصطلاح تنها هستند ، دچار اختلال شخصیتی و رفتاری هستند که باید به آن توجه و درمان شود . در خصوص اهمیت دوست یابی می توان گفت داشتن دوست یکی از نشانه های موفقیت ، سلامت رفتاری و اخلاقی فرد می باشد چرا که توانایی دوست یابی و حفظ دوست یکی از لازمه‌ های رشد و تعالی انسان می باشد .
برای اکثر ما تایید دوستان در انتخاب هایی که می کنیم بسیار اهمیت دارد تا جایی که می توانند ما را از بسیاری از تصمیمات منصرف و برای برخی از تصمیمات تشویق و مطمئن کنند ، پس نمی‌توان به راحتی از کنار اهمیت دوست یابی گذشت . ما نیازمند داشتن دوستانی در محیط زندگی ، محیط تحصیل و محیط کار می باشیم چرا که ما در هر زمینه ای نیازمند همکاری ، همدلی ، مشورت ، تبادل اطلاعات و تعامل هستیم و ارتباط و دوستیابی لازمه پیشرفت و تعالی انسان است توجه به اهمیت دوست یابی و درک مهارت های دوست یابی کمک می کند که ما بتوانیم در هر فضا و محیطی دوستانی داشته باشیم که رابطه ما با آنان متناسب با آن فضا و عمق و شکل رابطه ما به اقتضای جو موجود کنترل شود .
دلیل اهمیت دوست یابی
انسان برای پیشرفت در تحصیل ، شغل ، آگاهی و اطلاعات و … نیازمند برقراری ارتباط با محیط اطراف است ، و از لحاظ روحی روانی یکی از نیازهای حیاتی انسان برای سلامت روحی ، داشتن دوستانی در اطراف او میباشد از این رو می توان به اهمیت دوستیابی در زندگی انسان و نقش آن پی برد . به طور کل در زندگی انسان ، تصمیم گیری های او ، موفقیت ها و شکست ها تجاربی که کسب میکند ، دوست بسیار تاثیرگذار است .
اهمیت دوست یابی به این دلیل میباشد که ما نیاز داریم در فضاهای مختلفی که به طور روزمره حجم قابل توجهی از زمان خود را در آن سپری می‌کنیم با آدم های اطراف خود ارتباط برقرار کنیم و نیاز است که بتوانیم اشکال مختلف ارتباط و دوستی را درک و کنترل کنیم تا بتوانیم بهره‌مندی لازم را از ارتباطات و دوستی های خود به دست آوریم چرا که هرگز نمی توان با افراد مختلفی که در اطراف ما وجود دارند به یک شکل و در یک عمق رابطه دوستی برقرار کرد . مطالب ذکر شده تنها پاره‌ ای از مسائل مربوط به اهمیت دوست یابی می باشند و به طور کل دوست یابی و ارتباطات انسانی چنان وسیع است که هرگز نمی توان آن را در چند سطر گنجاند .
بیشتر بخوانید:خصوصیات دختر خوب برای ازدواج
روانشناسی دوست یابی
روانشناسی دوست یابی علمی است که به کمک افراد آمده تا بتوانند با کسب مهارت ها و رعایت اصول روانشناسی ، توانایی خود را برای دوست یابی ارتقا دهند و همچنین بتوانند روابط و دوستی های خود را در بهترین سطح از کیفیت خود کنترل کنند . در روانشناسی دوست یابی مطالب مختلفی در مورد تمام جوانب دوست یابی بررسی می‌شود .
به طور مثال در روانشناسی دوست یابی ملاک هایی برای انتخاب دوست خوب تعریف می شود که بتوانید با تشخیص آن ملاک ها در فرد مقابل او را به عنوان فرد مناسبی برای بر قراری رابطه دوستی انتخاب کنید . در روانشناسی دوست یابی به صورت جامع و دقیق به اشکال مختلف دوستی و روابط بین انسانی پرداخته می شود . یکی دیگر از مسائل مطرح شده در روانشناسی دوست یابی ، آموزش راه ها و روش های دوستیابی می باشد ، این موضوع به افرادی که برقراری ارتباط برای آنان سخت می باشد بسیار کمک می کند تا با کسب مهارت‌ های بخصوصی بتوانند به راحتی با آدم های اطراف خود ارتباط برقرار کنند .
در روانشناسی دوست یابی به مواردی مانند ویژگی های یک دوست خوب و همینطور ویژگی های یک رابطه سالم و سازنده اشاره می شود . شما می توانید با تکیه بر این علم ، روابط خود را بسنجید و تشخیص دهید که آیا روابط شما حقیقی و سازنده میباشند و در رشد و تعالی شما تاثیر مثبت می گذارند یا خیر ، چرا که ما به عنوان انسان از ارتباطات و دوستی های خود تاثیر می پذیریم از این رو نیازمندیم تا روابطی داشته باشیم که به ما بیاموزند و باعث پیشرفت مادی و معنوی ما شوند .
چگونگی رفتار با دوستان
ما باید قادر باشیم که اشکال مختلف دوستی و روابط بین انسانی را از یکدیگر تفکیک کنیم و هر کدام را در بهترین سطح کیفیت آن کنترل کنیم . چرا که ما هرگز نمی توانیم و نباید همانطور که با دوستان قدیمی و صمیمی خود رفتار می‌کنیم با دوستانی که در محل کار و یا به طور کل به تازگی پیدا کرده ایم برخورد کنیم ، چرا که عمق و کیفیت دوستی ها نیازمند حفظ حدود و اصول خاص خود می باشد از این رو در روانشناسی دوستیابی خواهیم آموخت که بهترین نحوه برخورد در دوستی های متفاوت چگونه خواهد بود تا بتوانیم دوستی هایی در اشکال مختلف ، به صورت کارآمد و مثبت را تجربه کنیم .
بیشتر بخوانید:معیارهای یک پسر خوب برای ازدواج
مکان های سالم برای دوست یابی
مکان های سالم برای دوست یابی یکی از موضوعاتی است که ذهن بسیاری از افراد و همینطور خانواده‌ ها را به خود مشغول کرده است . مشکلات اخلاقی و رفتاری و ناهنجاری های موجود در جامعه باعث شده است که افراد در مورد ارتباطات خود و همینطور و دوست یابی محتاط تر رفتار کنند . چرا که وارد شدن در روابط و دوستی‌ های ناسالم مشکلات و معضلاتی را با خود به همراه می‌ آورد که می‌تواند زندگی فرد را به چالش بکشاند و ناملایمات بسیاری روبرو کند .
از این رو تشخیص مکان های سالم برای دوست یابی در هر سن ، موقعیت و شرایطی بسیار اهمیت پیدا می‌کند . مکان های سالم برای دوستیابی در مورد هر فرد ، با توجه به موقعیت اجتماعی ، شغلی ، سنی ، جغرافیایی و همینطور با توجه به شخصیت فرد متفاوت می باشد . برای مثال در مورد یک ورزشکار تیم ها و سالن های ورزشی و در مورد یک دانشجو همکلاسی ها و انجمن های دانشجویی می توانند از مکان های سالم برای دوست یابی باشند .
به طور کل مکان هایی که در آن افرادی با شخصیت اجتماعی و هدف مشخص و در چارچوب تعریف شده و کنترل شده‌ ای از روابط ، در حال فعالیت می باشند می تواند یکی از مکان های سالم برای دوست یابی باشد که این مکان ها می‌تواند یک کلاس درسی ، یک تیم ورزشی ، یک انجمن فرهنگی ،هنری علمی ، یک گروه تئاتر یا موسیقی ، یک کلاس آموزشی ، یک واحد اداری و … باشد . مکان های سالم برای دوست یابی از جمله مسائلی میباشد که در روانشناسی دوستیابی به آن پرداخته میشود .
بیشتر بخوانید:دغدغه های ازدواج جوانان چیست ؟
محیط های سالم برای دوست یابی
محیط های سالم برای دوست یابی را چگونه می توانیم تشخیص دهیم … ؟ این سوالی است که شاید بسیاری از افرادی که در مورد روابط و دوستی های خود حساس و محتاط می باشند بارها از خود پرسیده باشند . محیط های سالم برای دوست یابی همانطور که گفتیم با توجه به موقعیت و شخصیت فرد متفاوت می باشد ، اما نکته ای که در مورد تمامی محیط های سالم برای دوست یابی در مورد همگان صدق می کند این است که پیش از دوست یابی ما نیاز داریم که شناخت کافی را از خود به دست آوریم چرا که دوست آیینه درون نمای انسان می باشد و دوستان ما متجلی بسیاری از صفات نهفته و ویژگی‌ های اخلاقی ما می باشند .
اهمیت خود شناسی در دوست یابی
از این رو خود شناسی گامی مهم در زمینه دوست یابی می باشد تا بتوانیم با شناخت خود دوستانی را انتخاب کنیم که با روحیات ، خلقیات ، اهداف و دیدگاه ما همسو و موازی باشند . با توجه به مطالب ذکر شده برای دوستیابی محیط‌ هایی که در آن افرادی حضور دارند که با شخصیت ما در تناسب هستند مناسب است . برای مثال فردی که بسیار به مطالعه علاقمند است محیط کتابخانه و انجمن های کتابخوانی می‌تواند یکی از محیط های سالم برای دوستیابی وی باشد .
اگر دوست یابی در زمینه پیدا کردن فردی به عنوان همسر باشد مسئله بسیار حساس تر می شود و در این زمینه مشاوره خانواده می تواند به درستی ما را هدایت کند که محیط های سالم برای دوست یابی در زمینه ازدواج چه محیطی می باشد . در خصوص دوست یابی و ازدواج مشاوره قبل از ازدواج می تواند پاسخگوی بسیاری از سوالات و نکات مبهم در ذهن ما باشد .
کارشناسان مشاوره ازدواج با کسب سال ها علم و تجربه می توانند ما را به بهترین نحو ممکن در مورد مسائل دوست یابی در زمینه ازدواج راهنمایی کنند . یکی از مهمترین ارتباطات بین انسانی دوستی بین دو جنس مخالف و در ادامه مسئله ازدواج می باشد که بدون شک نیازمند مشاوره و بهره‌مندی از علم روانشناسی مرتبط با آن می باشد ، از این رو بدون شک مشاوره قبل از ازدواج می تواند ما را به سمت ازدواج موفق سوق دهد .
بیشتر بخوانید:تهدید ها و فرصت های ازدواج اینترنتی چیست ؟
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسیخدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین ازدواج موفق به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Healthy Environments for Healthy Children – WHO
 برای مشاوره در زمینه محیط های سالم برای دوست یابی
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۷:۲۵ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

معیارهای انتخاب همسر چیست ؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
انتخاب همسر
انتخاب همسر یکی از چالش برانگیزترین موضوعاتی است که در طول زندگی برای هر انسانی پیش خواهد آمد . برای افرادی که در زندگی خود قصد تشکیل خانواده را دارند انتخاب همسر می تواند سرنوشت ساز ترین انتخاب در طول زندگی باشد چرا که سعادت و شقاوت انسان در گرو تشکیل یک خانواده موفق است تا در کنار خانواده بتوانند مسیر رشد و تعالی را به درستی طی کنند .
مسلم است که خانواده اصلی ترین و موثرترین بنیان تربیت ، رشد و شکوفایی انسان می باشد بنیانی که با داشتن اصول و ارزشهای مشخص ، اصیل و حقیقی کمک می کند که انسان مسیر کمال و سعادت را پیش بگیرد از این رو انتخاب همسر بدون شک اصلی ترین مقدمه تشکیل چنین بنیانی است . انتخاب همسر همیشه با علامت سوال های خاص خود همراه بوده است که در صدر این سوال ها  معیارهایی که برای انتخاب همسر مطرح هستند قرار دارد .
انتخاب همسر در هر فرهنگ و جامعه‌ ای و در هر خانواده و فردی بر اساس ارزش ها ، علایق ، اهداف ، اعتقادات و شخصیت فرد ممکن است بر اساس معیارهای خاصی باشد . اما به طور کل انسان به صورت ذاتی کمال طلب می باشد و در پی کسب بهترین ها است پس می توان گفت معیار های مشخص و برتری برای انتخاب همسر به صورت عمومی بین انسان ها وجود دارد که ممکن است با توجه به تفاوت های فرهنگی و دیگر توافق گفته شد اولویت‌ بندی این معیارها در انتخاب همسر از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد .
بیشتر بخوانید:مشاوره برای ازدواج
حساس ترین و مهم ترین انتخاب
انتخاب شریک زندگی حساس ترین و شاید بزرگترین انتخابی است که انسان در طول زندگی  خواهد گرفت پس نیاز است که برای آن وقت و دقت کافی را صرف کند چراکه هرگونه قصور و کم توجهی در مورد انتخاب همسر میتواند زندگی آینده ما را به راحتی تحت تاثیر خود قرار دهد و حداقل پیامد آن نداشتن یک زندگی توام با آرامش و رو به رشد خواهد بود .
پس انتخاب همسر مسئله ای است که نیازمند مشاوره قبل از ازدواج می باشد چرا که کارشناسان مشاوره خانواده با تکیه بر علم و دانش و تجربه خود می توانند ما را در انتخابی درست راهنمایی کند . مشاوره قبل از ازدواج می تواند با تشخیص وجوه مشترک و تفاوت ها و تناسب ها بین دو فرد که قصد تشکیل زندگی مشترک با یکدیگر را دارند تا حدود قابل توجهی موفقیت و یا عدم موفقیت ازدواج آنان را پیش بینی کند هرچند که آینده قابل پیش‌ بینی نمی باشد اما بر اساس اصول علم روانشناسی و نکاتی که در پایداری و عدم پایداری رابطه بین دو فرد دخیل هستند ، یک مشاوره خانواده می تواند با دیدی جامع و علمی و کارشناسی به رابطه بین دو فرد احتمال ازدواج موفق یا ناموفق در آنان را پیش‌بینی کند پس انتخاب همسر بطور حتم نیازمند مشاوره ازدواج میباشد .
بیشتر بخوانید:فلسفه ازدواج چیست ؟
معیارهای انتخاب همسر
معیارهای انتخاب همسر مسئله ای است که می تواند از جنبه ها و دیدگاه های مختلف مورد بررسی قرار گیرد . عوامل مختلفی در معیارهای انتخاب همسر تاثیر گذار هستند ، همانطور که گفتیم فرهنگ های مختلف در جوامع و خانواده های مختلف باعث می شود که تفاوت های فردی بخصوصی به وجود بیاید ، این تفاوت ها شامل تفاوت در اعتقادات مذهبی ، تفاوت در باورها ، تفاوت در اندیشه ها ، طرز فکر ها ، دیدگاه ها ، ارزش ها ، علایق ، اهداف ، خط قرمزها ، نیازها و … می باشد .
تمامی این تفاوت ها باعث می شوند که معیارهای انتخاب همسر از فردی به فرد دیگر اولویت بندی متفاوتی داشته باشد این در حالی است که تعداد زیادی از معیارهای انتخاب همسر بین افراد مختلف مشترک می باشد و بیشتر اولویت بندی آن ها متفاوت است .
بیشتر بخوانید:ویژگی های مرد خوب برای ازدواج از نظر زنان
دیدگاه های انتخاب همسر
همانطور که گفتیم معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه های مختلف می تواند مورد بحث قرار گیرد به طور مثال معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه اسلام ، معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه روانشناسی و … همینطور معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه پسران و یا معیارهای انتخاب همسر از دیدگاه دختران و حتی می توان معیارهای انتخاب همسر را از دیدگاه خانواده ها و والدین بررسی کرد .
نکته ای که وجود دارد این است که معیارهای انتخاب همسر حتی در یک فرد در بازه های سنی متفاوت دچار تغییر و تحول می شود و این تغییر و تحول نشأت گرفته از تکامل و بلوغ فردی می باشد که باعث می شود در حالت معمول با رشد و بلوغ ذهنی انسان معیارهای انتخاب همسر برای او از معیارهای سطحی و مادی و پوشالی به معیارهای حقیقی و ارزشمند و معنوی تبدیل شود . پس هرگز نمی توان معیار های افراد مختلف را با یکدیگر مقایسه کرد و یا به یکدیگر تحمیل کرد و اگر قرار باشد قضاوتی در مورد معیارهای انتخاب همسر صورت بگیرد فقط میتوان معیار های حال حاضر یک فرد را با معیارهای مورد نظر او در گذشته مقایسه کرد و درستی یا نادرستی تغییر و تحول ایجاد شده را مورد بررسی قرار داد .
بیشتر بخوانید:نحوه درست انتخاب شریک زندگی برای یک عمر زندگی
انتخاب همسر از دیدگاه اسلام
انتخاب همسر از دیدگاه اسلام بر اساس معیارهای حقیقی و ارزشمند می باشد . انتخاب همسر از دیدگاه اسلام چه برای پسران و چه برای دختران به صورت جامع و دقیق مورد بررسی قرار گرفته است و در احادیث و آیات و روایات متعددی به جوانب مختلفی در مورد ازدواج و انتخاب همسر صریحا اشاره شده است . انتخاب همسر از دیدگاه اسلام می تواند پاسخگوی بسیاری از سوالات و روشن کننده بسیاری از گمراهی هایی باشد که در ذهن افراد در مورد انتخاب همسر وجود دارد و می‌توان با پیروی از کتاب خدا و سخن ائمه و بزرگان از سردرگمی ها و تردید ها در مورد انتخاب همسر شایسته نجات یافت چرا که انتخاب همسر از دیدگاه اسلام با توجه به معیارها و اصولی تعریف شده است که اصلی ترین و مهم‌ ترین معیارها و ملاک هایی هستند که می توانند سعادتمندی یک زندگی مشترک را تضمین کنند .
انتخاب همسر از دیدگاه اسلام همانطور که گفته شد بر اساس معیارهای روشن و حقیقی می باشد که برخی از آنها شامل موارد زیر می باشد . ایمان و دینداری ، ایمان و دینداری اولین و مهمترین معیاری است که در انتخاب همسر از دیدگاه اسلام به آن اشاره شده است چرا که همسو بودن در اعتقادات و باور های دینی و مذهبی زمینه تفاهم و سازگاری را در زوج فراهم می کند و همینطور ایمان و دینداری و پایبند بودن به اصول دینی فرد را از بسیاری از انحرافات اخلاقی دور نگه میدارد و خود این امر باعث میشود که زندگی مشترک از بسیاری از هنجار ها و ناملایمات در امان باشد .
بیشتر بخوانید:برای گزینش همسر شایسته به چه ویژگی هایی توجه کنیم ؟
اصالت خانوادگی
اصالت خانوادگی دومین موردی است که در اسلام برای انتخاب همسر به آن اشاره شده است و وصلت با خانواده های اصیل و پایبند به ارزش‌های اخلاقی و دور از فساد را یکی از عوامل سعادتمندی در ازدواج دانسته است . سومین مورد اخلاق نیکو و جذابیت اخلاقی و رفتاری می باشد که شامل آراستگی ظاهری ، خوش برخوردی ، رعایت اصول معاشرت با دیگران ، چگونگی رفتار با همسر و فرزند ، توانایی ابراز محبت به همسر و … می باشد .
دارا بودن عقل و هوش و خرد برای مدیریت زندگی مشترک و حل مسائل و مشکلات و نحوه برخورد درست با موقعیت های مختلف می باشد . داشتن شغل آبرومند با درآمد حلال و کفایت مالی برای تامین نیاز های زندگی مشترک نیز از مواردی است که در اسلام به آن اشاره شده است و در پایان داشتن تناسب ظاهری و تناسب سنی در دیدگاه اسلام برای ویظگی های همسر مطرح شده است . همانطور که مشاهده میکنید معیارها و ملاک های اسلام برای ازدواج جامع و همه جانبه می باشند و هیچ مورد مهمی فروگذار نشده است . پس می توان گفت بر اساس معیارهای مطرح شده از دیدگاه اسلام و اولویت‌ بندی آن می توان انتخابی مطمئن را داشت .
بیشتر بخوانید:سن ازدواج پسر و معیارهای آن چیست ؟
ملاک های انتخاب همسر برای پسران
ملاک های انتخاب همسر برای پسران نیز با توجه به تفاوت های فردی و محیطی ممکن است دچار تفاوت‌ های باشد اما از طرف دیگر با توجه به فطرت مشترک انسان ها ملاک های انتخاب همسر برای پسران در بسیاری از موارد مشابه و مشترک می‌باشد . اما همانطور که گفتیم با بلوغ شخصیتی در فرد ممکن است اولیت بندی این ملاک ها و نوع آن ها دچار تغییراتی شود .
بدون شک برترین و بهترین خاصه وجود یک دختر نجابت حیا و عفت او می باشد وجود این ویژگی ها در شخصیت یک زن او را از بسیاری از ناهنجاری های اخلاقی و رفتاری که می تواند کانون ارزشمند خانواده را مختل کند مصون خواهد کرد . شخصیت متعادل اخلاق نیکو و همینطور داشتن مهارت های زنانه برای حفظ آرامش و ایجاد شور و علاقه در زندگی از ملاک های انتخاب همسر برای پسران می باشد ، توانایی مدیریت منزل ، ایجاد آرامش در جمع خانواده ، توانایی تربیت فرزندان ، توانایی امور خانه داری ، حفظ طراوت و شادابی ظاهری و آراستگی زنانه و همینطور و همین طور مهارت و توانایی جنسی و جسمی برای داشتن روابط زناشویی با کیفیت از جمله این مهارت ها می باشد .
بیشتر بخوانید:آسیب های ازدواج زود هنگام جوانان چیست ؟
 زیبایی ظاهری به عنوان ملاک و معیار
همان طور که می دانید زن ستون و حافظ کنون خانواده و عامل سرزندگی ، پویایی ، رشد و بالندگی  اعضای خانواده می باشد ، از این رو وجود صفات فوق به عنوان معیار پسران برای انتخاب همسر قابل درک است . زیبایی ظاهری یکی دیگر از معیارهای مورد توجه پسران میباشد که برای برخی در اولویت و برای برخی دیگر در دسته ملاک های ثانویه قرار می گیرد . به طور کل ملاک های فوق و سایر املاک های دیگر مانند تحصیلات ، اشتغال ، اعتقادات دینی ،  تناسب فرهنگی ، اصالت خانوادگی و … ملاک های انتخاب همسر برای پسران می باشد اما ترتیب اولویت بندی آن در افراد مختلف متفاوت است و ممکن است مورد یا مواردی با توجه به شخصیت و موقعیت فرد برای او مهم نباشد یا اهمیت کمتری داشته باشد .
بیشتر بخوانید:خصوصیات یک زن ایده آل برای ازدواج
ملاک های انتخاب همسر برای دختران
ملاک های انتخاب همسر برای دختران در مواردی با ملاک های پسران مشتراک می باشد و بنابر تفاوت های ذاتی که بین پسر و دختر وجود دارد ملاک های انتخاب همسر برای دختران در بعضی از موارد تخصصی می شود . از طرف دیگر درست مانند پسران این ملاک ها با توجه به تفاوت های فرهنگی و فردی و همانطور که گفته شد بر اساس ارزش ها ، اعتقادات ، اهداف و علایق از فردی به فرد دیگر دستخوش تغییراتی می‌شود و ممکن است یک ملاک برای شخصی در اولویت باشد حال آنکه همان ملاک در فردی دیگر هیچ اهمیتی نداشته باشد .
اما از آن جایی که غریزه و ذات ما انسان ها کمال طلب و برتری خواه است و تمامی ما خواهان وجود ویژگی های معنوی و مادی مثبت در مورد همسر خود هستیم پس در مورد دخترام می توان گفت که متعهد بودن و مسئولیت پذیری ، داشتن استقلال شخصیتی ، بلوغ روحی روانی ، ثبات اخلاقی ، خوش خلقی ، پایبند بودن به ارزش هایی که حافظ کانون خانواده هستند ، شخصیت اجتماعی مثبت و … از جمله موارد و ملاک های غیر مادی می باشد که به صورت مشترک به عنوان ملاک های انتخاب همسر برای دختران وجود دارد .
بیشتر بخوانید:آسیب شناسی ازدواج دیر هنگام
تمکن مالی به عنوان ملاک و معیار
مسئله مهم دیگری که به عنوان ملاک های انتخاب همسر برای دختران مطرح است مسئله اشتغال و تمکن مالی می‌باشد ، با توجه به اینکه مسئولیت تامین مخارج زندگی و نیاز های فرزند و همسر در زندگی با پسر می باشد از این رو اهمیت وضعیت مادی و اشتغال پسران برای دختران قابل توجیه می باشد همچنین تحصیلات و جذابیت ظاهری از موارد قابل ذکر در مورد معیارهای انتخاب دختران می باشد که در مجموع تمامی ملاک ها با توجه به تفاوت های فردی اولویت بندی می شوند که ممکن است در این میان تفاوت هایی وجود داشته باشد .
به طور مثال برای فردی که خود شاغل است و یا وضعیت مالی مطلوبی دارد میزان درآمد طرف مقابل اهمیتی نداشته باشد اما برای فردی دیگر  وضعیت مادی در اولویت باشد با توجه به مطالب فوق شناخت دقیق و صادقانه و صریح از خواسته ها و توقعات یکدیگر پیش از ازدواج کمک می کند تا تصمیم گرفته شده منطقی تر و آگاهانه تر باشد . طبیعتاً احتمال ازدواج موفق در زوج هایی که پیش از ازدواج شناخت لازم از ایده آل ها و توقعات یکدیگر پیدا کرده اند بیشتر خواهد بود .
بیشتر بخوانید:خصوصیات یک مرد ایده آل برای ازدواج
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره خانواده و روانشناسیخدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین قبل از ازدواج به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Criteria for Choosing a Spouse
 برای مشاوره در زمینه معیارهای انتخاب همسر چیست ؟
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۵:۱۲ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

مرکز مشاوره خانواده آنلاین آویژه

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
مرکز مشاوره خانواده
مرکز مشاوره خانواده پاسخگوی بسیاری از مشکلات و مسائل خانواده است . آن زمان مرکز مشاوره خانواده نبود . با پیشرفت علم و تمدن مشکلات بشر بیشتر شده و زندگی ها از تنیدگی های بیشتری برخوردار شده است . تربیت فرزندان با گذشته بسیار متفاوت است . در گذشته خانواده ها بر مبنای سلسله مراتب و اطاعت پذیری کوچکترها بنا شده بود . حال این کوچکتر خودش ممکن بود دارای فرزند و یا نوه بوده ولی در هر سنی باید از بزرگتر اطاعت امر میکرد . این نوع زندگی تربیت کودکان و نوجوانان را برای خانواده آسانتر میکرد . آنزمان به جای مرکز مشاوره خانواده ریش سفیدان مشاوره میدادند . همه کار میکردند و بانوان خانه به رتق و فتق امور منزل میپرداخت . و بزرگترین فرد خانه پول ها را جمع میکرد و برای کوچکترها خانه و زندگی فراهم میکرد . در آن زمان اختلاف کمتر بوداما دل ها ناکام میماندند .
در آن زمان هر کس برای رسیدن به رفاه و استقلال نسبی روی خواسته های خود سرپوش میگذاشت . پیر که میشدند با افسوس میگفتند : « زمانی که دندان داشتیم نان نداشتیم ، حالا که نان داریم دندان نداریم » یعنی به آرزو ها و خواسته های دلمان نرسیدیم . اکنون زندگی ها بر مبنای خواسته ها است . هر کس میخواهد تا جوان است جوانی کند و هر کاری را به موقع انجام دهد . مرکز مشاوره خانواده حد جوانی کردن را میگوید . مرکز مشاوره خانواده از مشکلات دوران پیری میگوید . مرکز مشاوره خانواده از صلاح و مصلحت خانواده ها میگوید . مرکز مشاوره خانواده حد اعتدال را می پسندد . مرکز مشاوره خانواده میگوید فرصت زیادی نداریم تا مانند مورچه ها فقط انبار کنیم . مرکز مشاوره خانواده شما را با سختی های فرتوتی آشنا میکند . مرکز مشاوره خانواده شما را به استفاده به موقع از فرصت ها میخواند .
بیشتر بخوانید:مشاوره خانواده خوب روانشناسی آویژه
بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی
بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی مرکزی است که امین راز های سر به مهر خانواده ها با شد . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی مرکزی است که پیش داوری نکند . تمام حرف ها را شنیده و بعد نظرش را به طرف مقابل بگوید . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی مرکزی است که اگر لازم باشد باهمه افراد خانواده دیدار داشته باشد . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی مرکزی است که با مراجعین برخورد خوب و مناسبی داشته باشد .
احترام مراجعین را حفظ کند . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی با روانشناسان مجرب کار میکند . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی با بهترین روانپزشکان در ارتباط است . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی به روز است . از آخرین مقالات بهره میبرد . بهترین مرکز مشاوره خانواده جهانی است . با مراکز دنیا در ارتباط است و از مجله ها و مقالات آنها برای ارتقا دانش مشاورانش بهره میبرد . بهترین مرکز مشاوره خانواده تلفنی  با علم به اینکه ممکن است مراجع او بیمار باشد بر رفتار مشاورانش مدیریت میکند و مشاورانش بر رفتار خود کنترل دارند . بهترین مرکز مشاوره خانواده در هر زمینه مشاور دارد .
مشاوران تخصص دارند و با شنیدن حرف های مراجعان میتوانند آنها را به بهترین روش مشاوره بدهند . در این مراکز مشاوران و روانپزشکان هر از گاهی به شور می نشینند . آنها در موارد خاص با هم مشورت میکنند تا بهترین روش درمان را انتخاب کنند . یک مرکز خوب برای راهنمایی مراجعین همه پرسنل مطالعه و تحقیق میکنند . در وورک شاپهای مختلف شرکت میکنند و در کنفرانس های مختلف حضور پیدا میکنند . در این مرکز هیچکس از خطوط تلفن استفاده شخصی نمیکند تا به مراجعین بی احترامی نشود . خط های تلفن این مرکز در خدمت مراجعین است . خط تلفن های موجود به اندازه است و مراجعین وقتشان برای آزاد شدن تلفن هدر نمیرود .
بیشتر بخوانید:مشاوره خانواده تلفنی رایگان
مرکز مشاوره خانواده حضوری
مرکز مشاوره خانواده حضوری نیز باید از خصوصیات مرکز مشاوره تلفنی برخوردار باشد . یعنی راز دار باشد . بتواند اعتماد مراجعین را جلب کند . مرکز مشاوره خانواده حضوری نیز باید به روز و مجهز به آخرین فن آوری اطلاعات مانند اینترنت باشد . مرکز مشاوره خانواده حضوری برای مراجعین در دسترس باشد . یعنی به ایستگاه های وسایل نقلیه عمومی نزدیک باشد . مرکز مشاوره خانواده حضوری به خیابان های اصلی نزدیک بوده و در دسترس باشد .
حتی الامکان در خیابان های یک طرفه قرار نگرفته باشد . مرکز مشاوره خانواده حضوری باید مجهز به پارکینگ باشد . مرکز مشاوره خانواده حضوری فضای زیاد و مناسب داشته باشد تا مراجعین در تنگنای فضا قرار نگیرند . صندلی های کافی برای نشستن مراجعین از ملزومات یک مرکز حضوری است . مرکز مشاوره خانواده حضوری باید تمیز و مرتب باشد . حق مراجعان از نظر نوبت زیر پا گذاشته نشود . مرکز مشاوره خانواده حضوری باید مجهز به سرویس بهداشتی باشد . این مراکز قابل دسترس همگان باشند . مرکز مشاوره خانواده حضوری باید طبق استاندارد های جهانی عمل کند .
این مراکز معمولا با یک یا دو سازمان یا نهاد قرارداد کاری دارند که نشان دهنده مورد اعتماد بودن سازمان ها و نهاد ها است . مرکز مشاوره خانواده باید سایت داشته باشد و در سایت مراجعین با نحوه عملکرد آن آشنا شوند . سایت باید به روز رسانی شود . در این سایت باید آخرین خبر های دنیای روانشناسی و روانپزشکی درج شود . البته تمام این امکانت لازم است ولی یک مرکز بدون داشتن این امکانات هم قادر به فعالیت هست . و به قول معروف کیفیت ارجحیت دارد بر کمیت . ممکن است یک مرکز به تمام امکانات تجهیز باشد اما مشاوره خوب و درستی ندهد . این مرکز حتی اگر با تبلیغ مراجعان زیادی جلب کند در نهایت به اهداف خود نرسیده است .
بیشتر بخوانید:مرکز مشاوره رایگان خانواده
مزایای مرکز مشاوره خانواده
مزایای مرکز مشاوره خانواده بسیار زیاد است . در گذشته که مشکلات مانند امروز پیچیده نبود کار مشاوره نیز ساده تر بود . مرکز مشاوره همان خانه های قدیمی بود با پدر بزرگ ها و مادربزگ ها . خان عمو و خان دایی هم که نقش خاص خود را داشتند . در این مراکز سنتی و خانگی کوچکتر ها فقط اطاعت امر میکردند . در این اطاعت امر مسلما جوانتر ها اجازه ابراز نظر نداشتند . ابراز نظر و یا مخالفت یک جوان حکم بی احترامی به رای ریش سفیدان را داشت .
بنابراین جوانان هیچگاه به میل خود زندگی شان پیش نمیرفت . یکی از مزایای مرکز مشاوره خانواده اینست که هرکسی میتواند با بیان امیال و خواسته ها بر مشاوره تاثیر مثبت بگذارد . یعنی یک مشاور خواسته ها و تمایلات دو طرف را میشنود و با توجه به روحیات و خواسته های آنها مشاوره میدهد . پیشنهادها و نظرهای مشاوران در جهت خواسته ها ، علاقه ها و روش زندگی زوج هاست . یک جوان حق دارد به میل خود زندگیش را بسازد نه مصلحت بزرگتر ها . البته انعطاف پذیری در زندگی در جهت مصلحت بسیار خوب است . ولی صرف بودن نظر بزرگتر ها زندگی جوانان را مشکل میکند .
از مزایای مرکز مشاوره خانواده همین که زندگی سنتی و مصلحتی با زندگی مدرن و دلخواسته تلفیق پیدا میکند . این تلفیق درجهت رسیدن جوانان به اهداف و خوسته ها تقویت میشود . مشاوران اعتقاد دارند جوانان باید با سن شان هماهنگ عمل کنند . برخی کارها فقط در سن خاص خود دلچسب است . یکی دیگر از مزایای مرکز مشاوره خانواده اینست که این مراکز به مراجعین علم و آگاهی میدهند ولی تصمیم گیری به عهده خود آنها است . و در نهایت خود مراجعین هستند که با توجه به خواسته ها و آگاهی هایی که دریافت کرده اند تصمیم میگیرند .
بیشتر بخوانید:مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده  آویژه
مرکز مشاوره خانواده آویژه
مرکز مشاوره خانواده آویژه نیز با داشتن کادری مجرب و تحصیل کرده سعی دارد رضایت مراجعان خود را جلب کند . مرکز مشاوره خانواده آویژه با داشتن امکانات کافی برای مراجعان در نظر دارد باز هم با ارتقا کمیت و کیفیت برای مراجعان محترم بهترین مرکز مشاوره باشد . این مرکز با بستن قرارداد های مختلف با سازمان های دولتی به اعتبار خود می افزاید . یکی از مزیت های این مرکز نیز دارا بودن سایت است . سایت را بروز رسانی مینماید و شما میتوانید از نحوه عملکرد این مرکز در سایت مطلع شوید . مرکز مشاوره خانواده آویژه با در دسترس بودن آسان به مراجعان خود اطمینان میبخشد که برای رفاه حال آنها اهمیت قائل است . این مرکز با ارتباط اینترنتی که با دنیای روانشناسی دارد میتواند در جهانی بودن ادعا داشته باشد . شما میتوانید از طریق این مرکز در جریان آخرین مقالات و همایش های جهان قرار بگیرید .
ترجمه آثار و تحقیق از طریق کتاب های و مقالات مختلف نشان از علمی بودن کار این مرکز میباشد . شما با مرکز مشاوره خانواده آویژه هم از طریق تلفنی میتوانید در ارتباط باشید و مشاوره بگیرید . و یا از طریق اینترنت با این مرکز در ارتباط باشید و بهترین مشاوره را دریافت کنید . همینطور به صورت حضوری مشاوره بگیرید و برای خود و خانواده لحظات خوبی را فراهم کنید . شرکت در جلسات خانوادگی نیز یکی دیگر از مزایای این مرکز میباشد . برگزاری همایش های مختلف و ورک شاپ نیز از دیگر فعالیت های این مرکزاست . مشاوران و روانشناسان برای عملکرد بهتر تبادل نظر میکنند تا بهترین و به روز ترین روش را برای مداوا برگزینند . در صورتیکه نیاز باشد با ارجاع بیمار به روانپزشک کوتاه ترین را مداوا را برای بیمار باز میکنند . مرکز مشاوره خانواده آویژه به جامعه ای سالم و آرمانی می اندیشد .
بیشتر بخوانید: مشاوره خانواده آنلاین
تناسب سن و خواسته ها در ازدواج
برخی خانواده ها چون خودشان در جوانی از برخی خواسته های خود به نفع اقتصاد خانه چشم پوشی کرده اند اعتقاد دارند جوانان امروزی نیز باید امیال و خواسته هایشان را کمرنگ و حتی حذف کنند . در حالیکه نظریه روانشناسان به گونه ای دیگر است . یک جوان اگر در سن جوانی از پوشیدن لباس های زیبا خود داری نماید ممکن است در سنین بالا با عقده های مختلف مواجه شود . سرکوب امیال مانند آتش زیر خاکستر است که اگربه موقع خاموش نشود در زمانی نا مناسب شعله ور گردد . مثلا یک مرد یا زن فرتوت را میبینید که علی رغم ناتوانی جسمی سعی دارد دوچرخه سواری کند . این سرزندگی نیست بلکه بازگشایی عقده هاست . در این سن او ممکن است دچار شکستگی استخوان شود . او با انجام کاری که در آن توانایی ندارد سبب بروز اتفاقات خطرناکی میشود . حتی ممکن است دچار افسردگی شود .
او دقیقا جوانی بوده است که در سن مناسب با وجود علاقه شدید به دوچرخه سواری نتوانسته این کار را انجام دهد . او احتمالا والدینی نداشته که به خواسته های او اهمیت بدهند . شاید هم شرایط اقتصادیش به گونه ای بوده که خود از خواسته اش چشم پوشی کرده است . در هر صورت او متناسب با سن خود به خواسته هایش اهمیت نداده است . این خواسته تبدیل به عقده های درونی شده و این عقده ها سبب میشود رفتارش با سن سجلی او متناسب نباشد . همین رفتار را میتوان برای ورزش های نا متناسب سن مثال زد در سن فرتوتی یادگیری ژیمیناستیک . و یا پوشیدن لباس های جلف با رنگ های زننده در سن کهنسالی . البته ما مخالف پوشیدن رنگ های بسیار تیره برای سنین بالا هستیم . یک مادربزرگ و پدربزرگ حق دارد با پوشیدن لباس هایی با رنگ شاد روحیه خود و خانواده را شاد نگه دارد .
بیشتر بخوانید:کانال مشاوره روانشناسی خانواده
مشاوره و تناسب رفتارها
مشاوره برای همه به یک گونه نیست . مثلا برای دو دوست با فرهنگ و خواسته های مختلف نمیتوان یک مشاوره را انتخاب کرده و به آن عمل کنند . شاید شنیده باشید که عده ای به مشاوره میروند و مشاور برای آنها یک راهکار پیشنهاد میکند آنها هم همین راهکار را برای دیگری پیشنهاد میدهند . در حالیکه یک مشاور از جهات گوناگونی مسئله را بررسی میکند . شما یک زن ثروتمند هستید . پسری با نیت بدست آوردن ثروت شما به شما نزدیک میشود . حال در مشاوره ازدواج ممکن است مشاور شما را به این نکته آگاه کند که شما به نتیجه خوبی برسید . شما ممکن است با آگاهی مشاور به این ازدواج تن ندهید . شما اگر ازدواج کردید مراقب ازدست دادن پول هایتان خواهید بود زیرا میدانید پول نداشته باشید همسرتان را نیز از دست خواهید داد .
یک مشاور خانواده به شخص دیگر ممکن است طوری آگاهی دهد که او به گونه دیگر عمل کند . مثلا همسر او عاشقانه او را دوست دارد و بین ثروت و او همسرش را انتخاب میکند . آیا مشاوره این دو یکسان خواهد بود ؟ در مشاوره خانواده و روانشناسی دو جوان داریم که هر دو شدیدا پرخاشگر هستند . یکی بیمار است و بر رفتار خود کنترل ندارد و دیگری برای اخاذی از خانواده پرخاشگری میکند . به نظر شما اگر این دو به مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده مراجعه کنند چه نتیجه ای میگیرند ؟ راهنمایی مشاوران و روانشناسان برای این دو جوان یکسان خواهد بود ؟ قطعا جواب شما منفی است . روانشناسی یعنی شناخت هریک از افراد با ویژگی های منحصر به فرد خود . پس هرگونه مشاوره و درمان را به عهده کارشناسان بگذاریم تا باعث انحراف مسیر درمان و تصمیم گیری درست نشویم .
بیشتر بخوانید:روانشناسی خانواده موفق چیست ؟
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین خانواده به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Family Relationships Online: Home
 برای مشاوره در زمینه مرکز مشاوره خانواده آنلاین آویژه
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۱:۰۸ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج امروزه جز ازدواج های نامتعارفی است که در حال افزایش است . این روند افزایشی به دلایل متعددی صورت می گیرد که باید به تحلیل آنها بپردازیم تا درست یا غلط بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج را بسنجیم . در جامعه امروز به دلیل روابطی که بین دختر و پسر در مکان هایی مانند دانشگاه صورت گرفته طبیعی است که در این گفت و گو ها و این دیدارها که ممکن است در برخی موارد دختر از پسر نیز بزرگتر باشد رابطه ای عاطفی به وجود بیاید در نتیجه عشق و علاقه از سن و سال پیشی خواهد گرفت و معمولا با وجود مخالفت های خانواده های هر دو طرف ، این ازدواج ها صورت خواهد گرفت .
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج گاهی واقعا برخلاف دیدگاه جامعه به هیچ عنوان بد نیست و حتی تحقیقات نشان داده در بسیاری موارد پایدار هستند و به طلاق ختم نمی شوند .
در نظر بگیرید در یک ازدواج که زن و مرد در تمام موارد با هم تفاهم دارند و برای یکدیگر زوج های مناسبی هستند و تنها مشکل آنها اختلاف سنی بین آنها است آیا منطقی است که به دلیل مشکلی که تنها یک عدد است و صرفا آسیب دیگری نمی رساند از این ازدواج دوری کنند ؟ در اینگونه موارد اشتباه بزرگ این است که از خواسته خود دست بکشند و به وصال یکدیگر نرسند زیرا این کار حتما برایشان چیزی جز پشیمانی و افسوس ندارد . زمانی که دختر و پسر اطمینان داشته باشند که از لحاظ بلوغ فکری در یک سطح هستند و این تفاوت سن آنقدر نباشد که به روابطشان آسیب برساند بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج مانعی ایجاد نمی کند .
بیشتر بخوانید:ازدواج با اختلاف سنی زیاد
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج در گذشته
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج در سال های گذشته اتفاقی بسیار عجیب بود و حتی تقریبا جز ازدواج های نامتعارف نادر بود و تقریبا به دلیل نحوه زندگی و فرهنگ خانواده ها همیشه در باور همه جا افتاده بود که مرد باید از لحاظ سن بزرگ تر ، از نظر قدی ترجیحا بلند تر باشد تا به عبارتی مردانگی اش در ظاهر نسبت به همسرش آشکار باشد اما این طرز تفکر به مرور زمان و رفته رفته دچار تغییراتی شد تا اینکه امروزه شاهد شرایط جدید بسیاری هستیم از جمله بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج ، یا کار کردن زن در خارج از خانه که امروزه آنقدر تکرار شده که کار زنان در بیرون نیز کاملا عادی تلقی می شود .
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج همیشه آسیب تلقی نمی شود و از نظر روانشناسان زیادی اگر این اختلاف سنی کم تر از سه سال باشد مانعی ندارد .
بیشتر بخوانید:بهترین زمان ازدواج چه سنی است ؟
مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از جمله نگرانی هایی است که والدین آنها مخصوصا والدین پسر دارند . یکی از عمده ترین حالت هایی که در اینگونه ازدواج های نا موفق اتفاق می افتد زمانی است که اختلاف سنی بین دختر و پسر بیش از سه سال می باشد در این حالت به اصطلاح گفته می شود که پسر به دنبال مادر می گردد نه همسر ، در نتیجه  همین احساس گاهی موجب می شود زن از این روند .
زندگی خسته شود و به دنبال یک پشتوانه بگردد نه کسی که خود به او وابسته است و تیکه کرده است . از جمله مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج این است که اگر دختر به این موضوع حساس باشد یا توسط گفته های اطرافیان حساس شده باشد هر مسئله و اختلاف کوچکی در زندگی را به بزرگ تر بودن خود از همسرش تعمیم می دهد . به طور مثال گاهی همسر ترجیح می دهد کارهایی از جمله خرید برای منزل و یا برخی کار های اداری را به دلیل مشغله های دیگر خود به همسرش بسپارد اما ممکن است برداشت همسر از این کار این باشد که چون من از او بزرگتر هستم او همه وظایف را بر دوش من گذاشته در صورتی که این اتفاق ممکن است برای هر زوجی کاملا معمولی بنظر برسد .
بیشتر بخوانید:آسیب شناسی ازدواج دیر هنگام
زمان های بروز مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج ممکن است در زمان های مختلفی خود را نشان دهد ، یکی از این زمان ها هنگامی است که چند سال از زندگی مشترک این زوج گذشته باشد و به زمانی رسیده باشند که اختلاف سن خود را نشان بدهد این اتفاق زمانی آشکار می شود که زن دیگر شور و شوق گذشته را ندارد و ممکن است پا به دوره میانسالی گذاشته باشد اما مرد که کوچک تر است همچنان سرحال است و از همسر خود انتظار همان اندازه شور و اشتیاق را دارد و این می تواند شروع مشکلات بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج باشد .
بیشتر بخوانید:آسیب های ازدواج زود هنگام جوانان چیست ؟
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی تا اندازه ای که تفاوت نسلی نباشد و اختلاف سن حدودا دو تا سه سال باشد مانعی ایجاد نمی کند مخصوصا زمانی که مولفه های دیگری مثل تحصیلات بالا ، داشتن یک شغل مناسب ، خانواده ی خوب و … وجود داشته باشد .
نکته ی حائز اهمیت در بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی این است که این تفاوت سنی نباید به اندازه ای باشد که زن احساس مادر بودن داشته باشد نه همسر بودن . در اینگونه ازدواج ها اغلب زن در گذشته رابطه ای ناموفق داشته و برای همین ترجیح می دهد در رابطه ی جدید سکان زندگی را خودش بدست بگیرد و به دلیل ضعفی که در این تفاوت سنی در خود احساس می کند و همیشه صدای سرزنش کننده ی درونی اش این را زمزمه می کند که ممکن است همسرت از این ازدواج پشیمان شود و یک زن همسن خودش را ترجیح بدهد در نتیجه همواره سعی می کند همسر خود را راضی نگه دارد و با همه ی کاستی های زندگی سازگار باشد . و این شاید یکی از دلایلی باشد که این ازدواج ها کم تر منجر به طلاق می شوند .
بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج از نظر روانشناسی همواره آسیب شناخته می شود و این اتفاق را بیشتر به دلیل تغییرات جامعه تلقی می کنند .
بیشتر بخوانید:بهترین سن ازدواج از نظر روانشناسی
عواقب بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
عواقب بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج شامل موارد زیر می شود :
اغلب مرد هایی که وارد رابطه ای می شوند که زن از خودشان بزرگ تر است مسولیت پذیر نیستند و بار زندگی بیشتر روی دوش زن قرار می گیرد .
گاهی در این روابط زن که قبلا یک رابطه نا موفق داشته است برای جبران شکست قبلی و ایجاد یک رابطه بی دردسر ؛ و مرد به دلیل موقعیت مالی زن و آگاهی از تمام شرایط زن به این ازدواج راضی می شوند و در اینگونه ازدواج ها در واقع یک قرار داد نانوشته بین زن و مرد وجود دارد و هریک در ازای سودی شخصی به این زندگی راضی هستند و هردو به دلایل یکدیگر آگاه هستند .
یکی دیگر از عواقب بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج این است که اغلب خانواده ها با این ازدواج موافق نیستند و همین نارضایتی ممکن است در آینده مشکل ساز شود و تکرار حرف هایی مثل شما به درد هم نمی خورید اون مثل مارته یا برعکس اون شبیه پسرته ممکن است بر زندگی شخصی و رفتار زن و مرد با هم تاثیر بگذارد زیرا به طور ناخود آگاه ذهن شما با حرف هایی که شنیده اید درگیر می شود و این درگیری ذهنی نیز بر رفتار شما بی تاثیر نیست .
بیشتر بخوانید:تفاوت سنی مناسب برای ازدواج
توصیه هایی برای بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
توصیه هایی برای بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج در این مقاله لازم به ذکر است . مهم ترین توصیه این است که اگر شما در حال حاضر در این موقعیت قرار دارید بهترین راه این است که تمام شرایط تان را برای یک مشاوره خانواده و یا مشاوره قبل از ازدواج بازگو کنید و طی جلسات مشاوره ازدواج با آگاهی مشاورتان از رفتار شما و همسر مورد نظرتان به این موضوع دست پیدا کنید که آیا این ازدواج منطقی است .
توصیه هایی برای بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج را جدی بگیرید تا انتخاب درستی برای زندگیتان داشته باشید .
بیشتر بخوانید:معایب و محاسن ازدواج با مرد سن بالا
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین قبل از ازدواج به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Is it ok for a man to marry a woman 12 years older than him …
 برای مشاوره در زمینه بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۸:۵۶ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

بهترین سن برای ازدواج

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
بهترین سن برای ازدواج
بهترین سن برای ازدواج چه سنی است ؟ آیا برای همه افراد یک سن مشخص و دقیق برای ازدواج مناسب است ؟ یعنی ازدواج در سن هایی غیر از آنچه که گفته شده است به نتیجه مناسبی نمی رسد ؟ در این مقاله می خواهیم به دنبال پیدا کردن بهترین سن برای ازدواج بگردیم و ببینیم چه چیزی باعث می شود که این سن مناسب شناخته شود و چه چیزی موجب می شود این سن را مناسب بدانند. پس با ما همراه باشید تا این معما را حل کنیم .
در زندگی هر فرد چند انتخاب مهم وجود دارد که سرنوشت او را تغییر می دهد ، گاه باعث ترقی و خوشبختی می شود گاهی هم او را به پایین ترین نقطه می رساند .
یکی از این انتخاب های مهم ، انتخاب رشته دانشگاهی است که تماما زندگی شما را در بر می گیرد و حتی روی افرادی که با شما معاشرت پیدا می کنند نیز تاثیر می گذارد . پس از عبور از این انتخاب به مهم ترین مسئله و چالش زندگیتان یعنی انتخاب همسر آینده و ازدواج برمی خورید . تا به حال به اهمیت این انتخاب فکر کرده اید ؟
حتما در اطرافتان کسانی را دیده اید که قبل از ازدواج زندگی معمولی و چه بسا بی انگیزه ای داشته اند اما پس از ازدواج به دلیل داشتن همسری که در تمام مراحل زندگی در کنار آن ها است چقدر با انگیزه شده اند و به چه موفقیت هایی دست پیدا کرده اند .
و یا برعکس افراد شاد و با انگیزه ای که بعد از ازدواج دچار افسردگی می شوند و تمام انگیزه هایشان را از دست می دهند . پس اهمیت یک یار و همدم مناسب را دست کم نگیرید . حال نکته این است که بدانید چه چیزی موجب این همه تغییر می شود ؟
عامل مهم در پیدایش زندگی آرام
یکی از مهم ترین عوامل یک زندگی آرام و مناسب پیدا کردن بهترین سن برای ازدواج است . بهترین سن برای ازدواج در هر فرد منحصر به خودش است اما با توجه به تحقیقات ، روانشناسان میانگین سنی را در نظر گرفته اند که تقریبا برای همه افراد صدق می کند . این تحقیقات نشان می دهد که مناسب ترین اختلاف سنی بین دختر و پسر حدودا ۵ سال است و این اختلاف می تواند حداقل ۴ سال و حداکثر ۷ سال نیز باشد . اما برخی افراد ممکن است باهوش تر باشند و یا زودتر به این بلوغ عقلی برسند درنتیجه می توانند زود تر ازدواج کنند .
بهترین سن برای ازدواج وابسطه به عوامل زیادی است که از جمله آن می توان به بلوغ فکری و بلوغ جنسی و بلوغ عاطفی افراد اشاره کرد که نتیجه همه این بلوغ ها فرد را به یک انسان بالغ تبدیل می کند که با آگاهی کامل می تواند درباره همسر آینده و ازدواجش تصمیم بگیرد . برای پیدا کردن بهترین سن برای ازدواج لازم است هر فرد را باتوجه به شرایط زندگی و شرایط عقلی خودش بسنجیم ، برای اینکه این سنجش درست صورت بگیرد می توانیم از مشاوره ازدواج کمک بگیریم .
بیشتر بخوانید:بهترین سن ازدواج از نظر روانشناسی
بهترین سن برای ازدواج از نظر کارشناسان
بهترین سن برای ازدواج از نظر کارشناسان برای دختران بین ۲۲ تا ۲۵ و برای پسران ۲۷ تا ۲۹ سالگی است .
البته این سن بهترین سن برای ازدواج از نظر کارشناسان باتوجه به شرایط اقتصادی که در حال حاضر بر جامعه حاکم است در نظر گرفته شده است چرا که با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و دیگر عوامل به این نتیجه رسیده اند .
در نظر گرفتن بهترین سن برای ازدواج از نظر کارشناسان همواره به این صورت است که سن دختر از پسر کم تر است زیرا تحقیقات ثابت کرده دختران در سنین پایین تری به بلوغ عقلی می رسند در نتیجه با این اختلاف سنی بین دختر و پسر افکار و طرز تفکر هردو به یکدیگر نزدیک تر می شود .
پس باید به شما اطمینان دهیم که آنچه که به عنوان بهترین سن برای ازدواج از نظر کارشناسان ذکر کرده اند کاملا علمی و ثابت شده است اما در نظر داشته باشید همیشه استثنا وجود دارند .
بیشتر بخوانید:بهترین زمان ازدواج چه سنی است ؟
بهترین سن برای ازدواج از نظر اسلام
بهترین سن برای ازدواج از نظر اسلام هم مشخص شده است . همانطور که می دانید در دین اسلام بسیار به ازدواج سفارش شده است تا اندازه ای که پیامبر (ص) فرموده اند : کسی که ازدواج می کند نیمی از دینش را کامل کرده است .
در دین اسلام به ازدواج سفارش شده است و ازدواج را از سنی که دختر و پسر به بلوغ جنسی می رسند مناسب دانسته اما اینکه شرط ازدواج افراد فقط برطرف کردن نیاز جنسی باشد را غلط می داند و بهترین سن برای ازدواج از نظر اسلام را زمانی می داند که فرد به بلوغ فکری نیز رسیده باشد و با عاطفه و مهر نیز بتواند انتخاب صحیحی داشته باشد .
خداوندی که انسان ها را آفریده است و از نیاز های ما باخبر است امکان ندارد به ازدواج و این نیاز فطری و غریزی انسان ها بی توجه بوده باشد در نتیجه در قرآن بسیار در رابطه با ازدواج صحبت کرده است .
البته در قرآن در سوره نسا بیشتر به حداقل سن ازدواج اشاره نموده است که دختر و پسر به بلوغ جنسی رسیده اند اما به طور کامل محدودیت سنی قرار نداده و به ازدواج با ملاک های ساده بسیار سفارش کرده است .
بهترین سن برای ازدواج از نظر اسلام بیشتر سنین پایین است زیرا دین اسلام معتقد است هرچه سن فرد بالاتر می رود هم ملاک هایش سخت گیرانه تر می شود هم ممکن است دچار طغیان های جنسی شود بنابر این ازدواج را با عقل و منطق و ملاک های ساده تر را سفارش می کند تا جایی گفته می شود فرشتگان هنگامی که فرد مجردی قدم بر زمین می گذارد او را نفرین می کنند .
بیشتر بخوانید:موافقان و مخالفان ازدواج در سنین نوجوانی
بهترین سن برای ازدواج خانم ها
بهترین سن برای ازدواج خانم ها در طی سالیان متغیر بوده است . اما کلیتی از نظر کارشناسان بهترین سن ازدواج برای خانم ها در نظر گرفته شده است از سن ۲۳ تا ۲۶ سالگی است .
البته تغییر این میانگین سنی گاهی تغییر می کند زیرا در سال های اخیر بر خلاف گذشته ازدواج در سنین بالا مرسوم شده است و تفکرات عامه مردم نسبت به سن ازدواج تغییر کرده است .
در گذشته های دور که ازدواج در سنین پایین تر مرسوم بود خانواده ها تصمیم گیرنده ازدواج دختران بودند و رسیدن به سن حداقل بلوغ جنسی و فکری را مناسب برای ازدواج می دانستند که این امر امروزه یک طرز فکر غلط تلقی می شود .
امروزه دختران این سرزمین با بلوغ کامل عقلی انتخاب های خود را تعیین می کنند و بیشتر خود را در انتخاب همسر موظف می دانند و خانواده ها تنها در این انتخاب یاری دهنده هستند و دخالت مستقیمی در این انتخاب ندارند .
بیشتر بخوانید:آسیب های ازدواج زود هنگام جوانان چیست ؟
بهترین سن برای ازدواج پسران
بهترین سن برای ازدواج پسران نیز توسط کارشناسان و مشاوران نیز مشخص شده است و همواره سعی شده سنی را در نظر بگیرند که پسر هم به لحاظ مالی و هم به لحاظ اجتماعی و فکری فرصت مناسبی را داشته باشد تا به جایگاه مناسبی برسد .
بهترین سن برای ازدواج پسران بین سنین ۲۶ تا ۲۸ سالگی تلقی می شود زیرا در سنین در نظر گرفته شده پسران معمولا هم به خدمت سربازی رفته اند هم از لحاظ اقتصادی برنامه آینده خود را چیده اند و قطعا از لحاظ عقلی و فکری می توانند انتخاب مناسب و عاقلانه ای را داشته باشند در این سن معمولا پسران نگاه ها و افکار زودگذر برای انتخاب همسر آینده را کنار گذاشته اند و با منطق درست و ماندگار ملاک هایی را که از همسر خود انتظار دارند را مشخص می کنند .
اما نکته ای که این روز ها باید بیشتر و بیشتر به آن توجه داشته باشیم این است که حتما قبل از ازدواج چند جلسه به مشاوره قبل از ازدواج و مشاوره خانواده مراجعه کنیم تا ما را در این انتخاب مهم ما را یاری کنند .
بیشتر بخوانید:سن ازدواج پسر و معیارهای آن چیست ؟
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین قبل از ازدواج به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : Best Age to Get Married: What Math Tells Us | Time
 برای مشاوره در زمینه بهترین سن برای ازدواج
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۱۷:۰۰ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)

شرایطی که یک ازدواج خوب باید داشته باشد چیست ؟

به نقل از مرکز مشاوره آویژه:|۵٫۰
۰۱
ازدواج
ازدواج را میتوان پدیده‌ای معرفی کرد که سرشار از احساسات متفاوت مانند ترس ، هیجان ، کنجکاوی ، علاقه تردید و … است . شاید در دهه های پیش ازدواج ها هرگز به پیچیدگی و سختی الان نبود و تنها به روش سنتی شکل می گرفت که آمار موفقیت نیز در آن بسیار بیشتر بود . اما دگرگونی های فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و پیچیدگی های زندگی نسبتا مدرن امروزی شرایطی را ایجاد کرده است که ازدواج به یک مقوله پیچیده با جوانب و حواشی بسیار تبدیل شود که نتوان مسئله ازدواج را به سادگی گذشته مطرح و در مورد آن تصمیم گرفت .
تاکیدها و حساسیت هایی که در مورد ازدواج مطرح است به دلیل آمار بالای طلاق در جامعه میباشد . آماری که هشدار می دهد بررسی مسئله ازدواج ها نیازمند توجه بیشتر به همه لایه ها و جوانب مختلف آن است قابل انکار نیست که روز به روز انسان ها و شخصیت آنها در حال پیچیده شدن می باشد پیچیدگی هایی که شناخت آنها را با مشکل روبرو می کند و چنین به نظر می آید که با پیش تر رفتن در دنیای مدرن امروزی به لایه های شخصیتی انسان ها افزوده می شود و همین امر تناسب بین انسان ها را سخت تر کرده است .
در کنار این مسئله ، با گسترش روابط اجتماعی و دنیای الکترونیک ، دیدگاه مردم به زندگی مشترک ، اهداف و خواسته های افراد در مورد همسر و ازدواج ها بسیار تغییر کرده است چنان که هر روز شاهد کاهش آمار ازدواج و افزایش سن ازدواج هستیم .
پاسخ به سوالات :
هرگاه سخن از ازدواج به میان می آید هزاران سوال در ذهن افراد نقش می بندد که هرکدام به جنبه خاصی از ازدواج اشاره دارد . برخی از این سوالات شامل موارد زیر هستند . هدف از ازدواجهای امروزی چیست ؟ بهترین زمان ازدواجی موفق چه زمانی است ؟ بهترین شرایط برای ازدواج ها چیست ؟ مهمترین معیارها در ازدواج چه هستند ؟ چه چیزهایی می توانند ضامن ازدواجی موفق باشند ؟ چگونه فرد مناسب خود را برای ازدواجی موفق پیدا کنیم و … .
اینها سوالاتی هستند که ذهن ما را در مورد ازدواج حتما به خود درگیر خواهند کرد شاید به برخی از آنها بتوان به سادگی پاسخ داد اما قطعاً سوالاتی هستند که پاسخ آنها نمی تواند ساده و ابتدایی باشد سوالاتی که نیازمند دانش کافی ، مهارت و تجربه در این باره هستند ، برای مثال تناسب بین شخصیت افراد که آیا می توانند در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیز و در تعالی داشته باشند یا خیر . تشخیص این مسئله گاه از قدرت تشخیص فرد خارج و دچار نوعی گمراهی میشود .
در این جا میتوان به اهمیت مشاوره قبل از ازدواجی پی برد . کارشناسان و روانشناسانی که در خصوص مشاوره خانواده ، ازدواج ها و روابط اجتماعی فعالیت می‌کنند بر اثر کسب دانش و سال ها تجربه در این زمینه و بر اساس اصول علم روانشناسی در خصوص انسان ازدواج ها و روابط بین انسانی می توانند با تشخیص فاکتورهای اصلی در شخصیت افراد و سنجش این فاکتورها و معیارها تشخیص دهند که آیا سازگاری لازم و کافی می تواند بین دو تیپ شخصیتی شکل بگیرد یا خیر . از این رو می‌توان قبل از تصمیم گیری با شرکت در جلسات مشاوره ازدواجها به نتیجه بهتری دست پیدا کرد .
بیشتر بخوانید:دغدغه های ازدواجهای جوانان چیست ؟
شرایط ازدواج
شرایط ازدواج یکی از جنبه های مورد بحث در زمینه ازدواجها میباشد که شامل جنبه های اجتماعی ، اقتصادی و شخصیتی خاص خود میشود . شرایط ازدواج در مورد دختران با پسران تفاوت‌ های خاص خود را دارد اما در مواردی نیز دارای نقاط مشترک هستند همینطور شرایط ازدواجی از فردی به فرد دیگر متفاوت است . شرایط ازدواج را میتوان از جنبه دیدگاه فرد برای انتخاب همسر و یا شرایط خود فرد برای اقدام به ازدواج بررسی کرد .
شرایط ازدواج را هرگز نمی‌توان برای شخصی دیکته کرد و نمی‌توان گفت شخص با داشتن موارد خاصی می تواند در مورد ازدواج اقدام کند . همانگونه که شاهد هستیم برخی با داشتن شرایط به ظاهر ایده‌ آل موفق به ازدواج نشده اند حال آنکه فردی با شرایطی نه چندان مطلوب توانسته است تشکیل خانواده دهد . از این رو شرایط ازدواج برای یک فرد می تواند ساده و قابل وصول و برای دیگری سخت و پیچیده باشد اما به طور کل در مورد ازدواجها یک سری شرایط و ایده آل ها و ملاک ، به صورت پیش فرض برای تشکیل یک ازدواجی موفق وجود دارد .
بیشتر بخوانید:معیار زنان برای همسر آینده
انواع شرایط ازدواج
برخی از این شرایط به ویژگی های فردی شخص بر می‌گردد و برخی دیگر به شرایط اجتماعی و مادی او مربوط است . از مهم‌ترین شرایط ازدواجها که هم در مورد پسران و هم در مورد دختران صدق می کند و می توان گفت در اولویت هستند می توان به بلوغ فرد اشاره کرد . این بلوغ شامل بلوغ جنسی ، فکری و بلوغ اجتماعی می باشد ، یعنی فرد باید کاملا از نظر روحی روانی و شخصیتی پذیرای زندگی مشترک باشد ، بتواند مسئولیت‌ زندگی مشترک را به درستی بپذیرد ، مهارت زندگی را در خود احساس کند ، علاقه و تمایل به خانواده و تشکیل زندگی مشترک را داشته باشد ، درک درستی از چیستی زندگی مشترک و تعهدات آن داشته باشد و بتواند در کنار زندگی مشترک نقش اجتماعی خود را در جامعه به درستی ایفا کند .
بدون شک تا زمانی که فرد بلوغ لازم را در موارد گفته شده پیدا نکند شرایط ازدواجها را نخواهد داشت . از شرایط ازدواج می توان به جنبه مادی آن اشاره کرد . منظور از جنبه مادی صرفا پول و درآمد نمی باشد . از شرایط ازدواج مادی که امروزه در توقعات افراد مطرح است می توان به داشتن زیبایی ظاهری ، موقعیت اجتماعی ، موقعیت شغلی ، تحصیلات ، درآمد و در مورد پسران خدمت سربازی اشاره کرد .
موارد گفته شده از جمله شرایط ازدواج می باشد که به طور معمول مورد انتظار هستند . اما در مواردی نیز شرایط ازدواجها نسبی و سلیقه میشود یعنی ممکن است تحصیلات و یا میزان درآمد برای طرف مقابل در شرایط ازدواج مطرح نباشد و تاکید او بر تناسب شخصیتی و فرهنگی باشد و بر عکس … .
 بیشتر بخوانید:ویژگی های یک همسر خوب چیست ؟
ازدواجهای اینترنتی
ازدواج اینترنتی یکی از شیوه های ازدواج است که با گسترش دنیای مجازی ، روز به روز شاهد افزایش آن هستیم ازدواجهای اینترنتی در کنار خود مزایای و معایبی را با خود به همراه دارد . متاسفانه بیشتر افراد ازدواجهای اینترنتی را با آشنایی اینترنتی اشتباه می گیرند .
هرگز نمی توان منکر شد که ازدواجهای اینترنتی دامنه آشنایی فرد با افرادی که همسو با اهداف و مسیر زندگی او هستند را بیشتر می کند مانند افرادی که در انجمن های نویسندگی مجازی هستند و با یکدیگر آشنا می‌شوند و یا برای مثال زمانی که دو پزشک در یک سایت یا انجمن علمی آشنا می شوند . به طور معمول مشکلی که در مورد ازدواج اینترنتی وجود دارد این است که افراد سعی نمی‌کنند که رابطه خود را به سمت دنیای واقعی سوق دهند و آن را در مسیر درست هدایت کنند تا در چارچوب درست به شناخت لازم از طرف مقابل دست پیدا کنند .
نکته :
نکته حائز اهمیتی که در مورد ازدواجهای اینترنتی و به طور کلی آشنایی هایی که در فضای مجازی صورت می گیرد وجود دارد این است که در بسیاری از افراد ، شخصیت و موقعیت آنها انتزاعی می باشد و به دنبال این می‌تواند مواردی مانند سوء استفاده ، کلاهبرداری و اخاذی ، آزار و اذیت جنسی و روحی شکل بگیرد . ازدواجهای اینترنتی می تواند با توجه به توسعه جهانی ، یکی از شیوه‌ های موفق ازدواجی باشد به شرطی که با رعایت اصول و تحت شرایط صحیح کنترل و هدایت شود .
یعنی فرد پس از آشنایی در فضای مجازی با طرف مقابل ، زمانی که احساس کرد با او در تناسب است و ملاک های اولیه یکدیگر را دارند ، رابطه را به سمت رابطه واقعی در دنیای حقیقی سوق دهد و با منطق آن را پیش ببرد .
بیشتر بخوانید:تهدید ها و فرصت های ازدواجهای اینترنتی چیست ؟
ازدواج سنتی
ازدواجهای سنتی اصیل ترین ، معمول ترین و معقول ترین شکل و شیوه ازدواجها در جامعه ما بوده است که هنوز هم با توجه به مدرن شدن زندگی ها و توسعه جهانی طرفداران خود را دارد . ازدواجهای سنتی همواره نکات مثبت خود را از گذشته تاکنون به همراه داشته است . در ازدواجهای سنتی معمولا فرد هرگز به قصد سرگرمی و یا برقراری ازدواج ها و رابطه موقت پیش قدم نمی شود و چون در ازدواجهای سنتی نقش اصلی در ازدواج و مقدمه آن بر عهده خانواده ها می باشد ، رابطه در مسیری منطقی و با رعایت اصول پیش می رود .
اعتقاد برخی بر این است که با توجه به تحولات فرهنگی ، اجتماعی و تغییر سبک زندگی دیگر نمی‌توان به ازدواجهای سنتی تکیه کرد . باید گفت که ازدواجهای سنتی در طول زمان انعطاف خود را ثابت کرده است یعنی می توان در قالب ازدواجهای سنتی و اصول و پایه‌ های ارزشمند آن به اقتضای تحولات فرهنگی و نیاز های موجود ، انعطاف لازم را در مورد آن به خرج داد . به این معنا که در مقدمه ازدواجهای سنتی با ایجاد فرصت آشنایی کافی به صورت دوران نامزدی یا حتی خارج از فضای نامزدی تحت رضایت خانواده ها دو طرف ارتباط بیشتری را برا کسب شناخت لازم از یکدیگر برقرار کند تا به نتیجه مورد نظر در مورد داشتن تفاهم با یکدیگر برسند .
بیشتر بخوانید:فواید ازدواجها در سن پایین ،گذری به دیدگاه ها
بهترین شکل ازدواج
پس می توان گفت که اگر خانواده ها در پروسه ازدواجهای سنتی انعطاف لازم را به خرج دهند و فرصت آشنایی و شناخت را به دختر و پسر بدهند ، هنوز هم ازدواجهای سنتی بهترین و اصولی ترین شکل ازدواجها می باشد و می توان گفت تنها نکته منفی که در مورد ازدواجهای سنتی وجود دارد این است که برخی از خانواده ها فرصت آشنایی را به زوج نمی‌دهند و بلافاصله رابطه را رسمی میکند که این امر باعث می‌شود دختر و پسر بدون شناخت و بدون ایجاد علاقه اولیه لازم ، درگیر یک رابطه جدی شوند که ممکن است پس از آن مشکلاتی مانند عدم تفاهم و علاقه بروز کند مسئله ای که در مورد ازدواج های سنتی ضرورت دارد مشاوره قبل از هر ازدواجی میباشد ، کارشناس متخصص در زمینه مشاوره خانواده میتواند با راهنمایی زوج در مسیر درست آن را به سمت ازدواجی موفق هدایت کند .
بیشتر بخوانید:ازدواجهای سالم و پایدار چگونه است ؟
سایت ازدواج
سایت ازدواج یکی از فعالیت‌ هایی است که در زمینه ازدواجهای اینترنتی صورت گرفته است به این صورت که افراد با ثبت نام در این سایت ها و ارائه بیوگرافی مختصری از خود داوطلب آشنایی با یکدیگر می شوند . نکته مهمی که در مورد سایت ازدواج ها وجود دارد این است که اکثریت این سایت ها مجوز قانونی فعالیت ندارند و سایت ها نامعتبر و به دور از قوانین و اصول لازم هدایت می‌شوند به همین دلیل بیشتر شخصیت ها در سایت ازدواجهای انتزاعی و به قصد سرگرمی میباشد .
همچنین برخی از آشنایی ها در سایت ازدواج به مواردی مانند تجاوز جنسی ، کلاهبرداری ، اخاذی تهدید و … ختم می شود چرا که همانطور که گفته شد اکثریت این سایت‌ ها مجوز لازم را ندارند و هدف مدیران این سایت ها تنها کسب درآمد می باشد و اهمیتی به فعالیت کاربران نمی‌دهند . به گفته رئیس مرکز پلیس فتا تنها سایتی که به صورت رسمی و قانونی در این مورد در حال فعالیت می باشد و فعالیت آن مورد تایید مقامات مربوطه قرار گرفته است و از فیلتر های مشخص عبور کرده است سایت ازدواج سامانه ملی همسان گزینی می باشد و تنها فعالیت ها و قوانین این سایت توانسته است تأییدیه لازم را کسب کند .
بیشتر بخوانید:محیط های سالم برای دوست یابی
هدف از ازدواج موقت
در تحقیقی که در مورد افراد دارای عضویت در سایت ازدواج صورت گرفته است به گفته اکثریت آنها بیشتر آشنایی ها به قصد سرگرمی و برقراری ازدواج موقت میباشد و همینطور در آن حجم بسیاری از اطلاعاتی که فرد از خود معرفی می کند دروغ می باشد و حتی در بسیاری از موارد از اسم مستعار استفاده می‌کنند و برخی افراد با داشتن چندین اکانت در این سایت‌ ها در پی فریب دیگران و کلاهبرداری می باشند .
اما نمی توان منکر شد ازدواج موفق به خصوص در سایت معتبری مانند همسان گزینی نیز صورت گرفته است . ازدواج هایی که در آن شخصیت افراد کاملاً واقعی بوده و بنا به دلایلی نتوانسته اند با فرد مناسب خود را در دنیای واقعی آشنا شوند و با هدایت آشنایی اینترنتی خود در مسیر درست به نتیجه مطلوب دست پیدا کرده اند .
بیشتر بخوانید:ازدواجهای سفید و عواقب آن چیست ؟
خدمات تلفنی و آنلاین مرکز مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه
لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر سایر مقالات متخصصان مرکز مشاوره آویژه را مطالعه نمایید .
در این راستا مرکز مشاوره روانشناسی و خانواده خدمات متنوعی را در زمینه مشاوره آنلاین ازدواج موفق به شما هم میهنان عزیز ارائه میدهد .
منبع : ۸ Essentials for a Healthy Marriage – Becoming Minimalist
 برای مشاوره در زمینه شرایطی که یک ازدواج خوب باید داشته باشد چیست ؟
از مشاورین مشاوره خانواده و روانشناسی آویژه از طریق تلفن ثابت
با 9099072025 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب 
حتی ایام تعطیلمنبع: سایت مشاوره تلفنی روانشناسی و تحصیلی آویژه

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۸:۰۰ توسط:روانشناس موضوع: نظرات (0)